Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány, a dédnagyi térdkalácsa és a szőnyegbombázás

Horváth K. József

2021.04.15. 17:30

Hiába festenek egy repülőgépre hatalmas vöröskeresztet, ha az közben koronavírus-bombákat szór alá. Ettől az emberek még nem fognak rá úgy tekinteni, mint életük és biztonságuk letéteményesére.

Sajnos azt kell mondjam, hogy Gyurcsány Ferenc és csapata egy ilyen vöröskeresztes repülőgépflottához hasonlítható leginkább. Miközben nagy hangon meghirdették a baloldal oltáspártiságát, „Oltásellenes a dédnagymamátok térdkalácsa”, aközben kötelékben szórják a koronavírus-bombákat. Miközben Gyurcsányék igyekeznek eljátszani az emberbarát jófiút, aközben ezerrel támadnak s továbbra is próbálják elbizonytalanítani az embereket az oltás felvételében. Ennek a kétszínű magatartásnak az egyenes következménye, hogy Békássy Szabolcs háziorvos, az Országos Kollegiális Háziorvosi Szakmai vezető elmondása szerint az elmúlt időszakban felerősödött bizonyos vakcinák elutasítása az országban, ez pedig nehezíti a háziorvosok munkáját. Leszögezte, „minden Magyarországon rendelkezésre álló vakcina elég hatékony és elég biztonságos.” Ez a negatív tendencia nyilvánvalóan a baloldal aknamunkájának a következménye.

A dolog annyira komoly, hogy Orbán Viktor is megszólalt az ügyben kiemelve, hogy „Senki ne higgyen ezeknek a hangoknak. Mind a nemzetközi térben, mind itthon felerősödtek a vakcinák elleni politikai támadások. Meggyőződésem szerint ezeknek az a célja, hogy zavart keltsenek és elbizonytalanítsák az embereket. Ne hallgassanak az oltásellenes hangokra, mert az oltás életet menthet. Ezért arra kérem önöket, hogy a felkínált vakcinát fogadják el és oltassák be magukat.”

Kocsis Máté azokat az országgyűlési határozati javaslatokat is bemutatta a Hír TV-ben, amelyek azt célozzák, hogy kiteljesedhessen a baloldal oltásellenes kampánya. Az ellenzéki feltáró bizottságok azt akarták kidomborítani, hogy miért nem jó bizonyos oltástípus. A legelképesztőbb azonban az, hogy miközben a kormány hatalmas erőfeszítéseket tesz a minél több vakcina behozatalára, a járvány minél hamarabbi megfékezésére, aközben a baloldal határozati javaslataiban azt firtatja, milyen felelősség terheli a magyar kormányt azért, mert a magyarok nem bíznak a koronavírus elleni vakcinákban.

Mást sem csinálnak, mint akadályozzák a védekezést s a saját disznóságaikat akarják a kormányon számon kérni. Nemhogy bocsánatot nem kérnek az oltásellenességükért, de a határozati javaslataikat sem vonják vissza.

Ehhez valami olyan különleges arcátlanság-képesség kell, hogy talán még Soros Gyuri bácsi is fontolgatja beiratkozását egy DK-s pofátlanság-képzőbe, valóságelferdítő tanfolyamra.

Szóval ott tartottunk, hogy „Oltásellenes a dédnagymamátok térdkalácsa”, írta Ferenc. S azóta ő többé kevésbé tartózkodik is az elsősorban keleti vakcinák elleni hergeléstől. De a kötelékben repülő vadászbombázók sokszoros erővel továbbra is az oltásellenességen dolgoznak.

Menczer Tamás államtitkár mai rádióinterjújában fejtette ki, hogy a baloldali sajtóban az elmúlt három napban hetven cikk született meg, amelyek egytől egyig a kínai vakcinát támadták. Dobrev Klára kiadta a jelszót, hogy a kínai vakcinák nem segítenek. Vágó István, szintén DK-s korifeus meg leszögezte, hogy nem oltásellenesek, de kínai vakcinaellenességüket megerősítette. Cseh Katalin azzal állt a nyilvánosság elé, hogy a kínai vakcinákat nem szabad használni. Szabó Tímea azzal riogatta a nézőket, hogy a kínai vakcina nem véd megfelelően, ezért mindenkit le kell tesztelni. Márki-Zaj Péter azt jelentette ki, hogy nem jó a kínai vakcina. Hozzátéve, túl drágán vette a kormány és nem bíznak az oltóanyagban az emberek.

A „dédnagymamátok térdkalácsa jeligére” azt a kínai vakcinát támadják, amelyet világszinten már több, mint 120 millió ember megkapott, benne az Egyesült Arab Emírségek 8 milliójával. Sehol semmi probléma nem volt a Sinopharm hatékonyságával. Jöttek hírek ugyan, hogy fölvétele után nem alakul ki megfelelő védettség, ám ezek elenyésző esetek és igaz valamennyi vakcinára, nem csak a kínaira. Tehát az arab világban is problémamentesen, normál ütemben zajlik a vele való oltakozás. Csak éppen a békefenntartó repülőgépköteléket játszó Gyurcsány csapatai állnak továbbra is harcban az állampolgárokkal, hergelve őket a kormány ellen, elbizonytalanítva az embereket az oltás beadása tekintetében.

Volt persze képük az orosz vakcinát is támadni. Azt az oltóanyagot, amelyet a világ legelismertebb orvosi szaklapja, a The Lancet hatásosnak és biztonságosnak ismert el. Ma már csöndesebbek, mert az osztrákok egymillió adag rendelése előtt állnak, a bajorok pedig már két és fél millió adagra, Mecklenburg-Elő-Pomeránia, a másik német tartomány szintén egymillió adagra kötött előszerződést. Ebből is látszik, hogy a támadásaik mögött semmi szakmaiság nincs, politikai szembenállás, hergelés, hatalomszerzési vágy viszont annál inkább.

A legszörnyűbb az egészben az, hogy Gyurcsányék elhúznák a járványt, ameddig csak lehet, hogy a magyaroknak legyen tele a hócipőjük a „kormány bénázásával”, mert úgy szerintük könnyebben ülhetnének fel a trónszirtre. Ezúttal sem az embereket szolgálva, hanem saját hatalmi érdekükben.

Úgy undorító, ahogy van.

Hallgassunk a háziorvosra: a felkínált vakcinát mindenki fogadja el, mert mindegyik hatékony és biztonságos. És biztassuk ismerőseinket a regisztrációra és az oltás felvételére.

A szőnyegbombázókra meg rázzuk meg nyugodtan az öklünket, ahogy légitámadás estén az „albán légvédelem” teszi.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére