Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány, a balfék

K. Gaál István

2022.05.18. 18:00

 

Komolyan nem értem én ezt az egész ellenzéket. Megjelent egy cikk, amelyből kiderült, hogy Márki-Zay Péter egy egoista, nagyképű barom, aki azt hitte, hogy ő maga találta fel a spanyol viaszt, mi több maga maga szellenti a Golf-áramlatot (is). Ennek ugye az lett az eredménye, hogy a baloldal történelmi vereséget szenvedett a választáson.

Két dolog lehetséges most. Az egyik, hogy Gyurcsányék különböző megrendelt cikkekkel megpróbálják elhitetni mindenkivel, hogy az egészről egyszemélyben Márki-Zay tehet. A másik az, hogy MZP a baloldalon a főhülye, de a többiek sem teljesen százasok. Mindkettőben lehet ráció, de valahogy én mégis inkább a második verzióra szavaznék.

Emlékszem, hogy tavaly, amikor az előválasztás után Márki-Zay állt az ellenzék élére, akkor megkérdezte egy barátom, hogy mit tudok erről a kívülről érkező illetőről. Én, aki életemben kétszer találkoztam Hódmezővásárhelyen ezzel a félkegyelművel, csak annyit mondtam, hogy az ember a jobb- és a baloldalra is egyformán veszélyes, mert egészen furcsa személyiség: okos ember, de nem normális, mondhatni eszelős.

 

Részben igazam lett, mert nem igazán eszes, ellenben tényleg nem több kettőnél. És ez nem az én bölcsességem igazolja, hiszen ezt nem egyedül tudtam Márki-Zayról. Ezt tudnia kellett a javára visszalépő Karácsonynak („B@szd meg Gergő!”), a szálakat összefogó Gyurcsánynak („Kapitány!”) és mindenki másnak is, aki a baloldali tákolmánynak vezető szereplője volt.

Szóval mindenkinek tudnia kellett, hogy Márki-Zay egy eredeti hülye, csak azt nem tudni, hogy akkor mit vártak tőle? Hogy majd hirtelen nem lesz ostoba? Vagy hogy megszállja valami és majd okosodik?

 

Az egészből persze az lesz, hogy majd Gyurcsány lesz az, aki győztesként hozza ki magát a buktából, mert ugye neki van a legnagyobb frakciója, továbbá elmondhatja magáról, hogy ő csak engedett népakaratnak, amikor engedte kibontakozni ezt a szegény félkegyelműt. Ugyanakkor majd jól felhívja a figyelmet arra, hogy még mindig ő a megoldás, ha a baloldal rendbetételéről van szó. Holott egy személyben ő az ellenzéki autóban a fék. A balfék. Mert pont ugyanolyan egoista, öntelt és önelégült, mint Márki-Zay. Csak ő még ravasz is. Vagy inkább gonosz.

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére