Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyermekmolesztálás

Pozsonyi Ádám

2020.05.21. 16:45

„A brit iskolaújságban is arról írnak, hogy Magyarország már nem demokrácia”.

Ezzel a rémisztő hírrel riogat a haladó propaganda, és az ember szinte odaképzeli az eltátott szájakat és az ijedten összecsattanó tenyereket.

– Te, Jenő, mit olvasol az újságban? Mitől döbbentél meg ennyire? Talán marslakók szálltak le a Földre és ölik a járókelőket?

– Ugyan már, Matild, ne gyerekeskedj, az semmi. Ellenben itt azt írják, hogy már a brit gyerekek is rettegnek Orbántól.

Nézzük akkor a cikket:

„Az elmúlt években viszonylag rendszeres téma volt a mainstream nyugati sajtóban, hogyan tér le Magyarország a liberális demokrácia útjáról, azonban május közepén egészen váratlan helyen is felbukkant ez a topik. Egy olvasónk kifotózta a brit First News legújabb számából azt a cikket, amely a Freedom House legutóbbi jelentését ismerteti röviden: Magyarország már nem demokrácia, mert Orbán Viktor az elmúlt tíz évben több olyan féket is megszüntetett, amely megakadályozhatta volna a túlhatalmát.

A First News egy 7-14 éveseknek szóló hetilap, amelyre a honlapján szereplő ismertető szerint Nagy-Britannia iskoláinak fele előfizetett; azt írják magukról, hogy hetente kétmillió brit fiatal olvassa őket.”

Kádárék alatt a Pajtás újság is megírta, hogy melyik fejlődő országban tapasztalható kizsákmányolás, és hol van szüksége a haladó tábornak segítségre/beavatkozásra. (Ez általában fegyvert jelentett, ritkábban útépítést vagy kórházat, bár meg kell jegyeznünk, hogy pl. Észak-Koreában még mindig használatban vannak azok az eszközök, amiket még Rákosi Mátyás ajándékozott a szocialista tömb eme tartóoszlopának, sőt, Szarivon városában található a világ egyetlen kórháza, ami a mai napig Sztálin elvtárs legjobb magyar tanítványának a nevét viseli.)

A brit iskolaújságban nem arról írnak, hogy Magyarországnak sikerült elkerülnie, hogy hitelt vegyen fel, vagy hogy nálunk milyen kevés áldozatot szedett a Covid-19. Arról sem írnak – a közelgő Trianon-évforduló kapcsán –, hogyan tépték cafatokra 1920-ban egy ősi, nagy tekintélyű európai állam területét, de oly módon, hogy az példa nélküli volt az újkori történelemben. (Legfeljebb Lengyelország példája lehetne hasonló, de ugye ott a harmadik felosztás után nem maradt semmi.)

Nem derül ki a cikkből, hogy az ominózus suliújságot – melyet hetente kétmillió fiatal olvas – részben diákok írják-e. Ha igen, vajon mennyire hihető, hogy egy brit kisdiáknak ez saját magától eszébe jusson? Kb. annyira, mint '53-ban annak az alsós kisdobosnak, aki könnyes szemmel írta ki a faliújságra, hogy „Meghalt Sztálin elvtárs!”.
Ha meg ezt bevallottan felnőttek írták, az még rosszabb. Úgyhogy ez az egész rájuk nézve szégyen, nem ránk.

Ez igazság szerint gyermekmolesztálás! Egy 7 éves gyerek fejébe ilyen nyílt propagandát tömni mitől másabb, mint arról cikkezni, hogy készül a csodafegyver, vagy hogy a kommunizmus győzni fog?

Máris más szemmel nézek a szokásos tinimagazinokra, amikben sztárpletykák és divattippek vannak. Eddig megvetettem ezeket. Hát, akkor már inkább.

El a kezekkel az ártatlanoktól! A molesztálás bűn.

És hogy ezt a gennyes mocskot melyik haladó sajtótermék volt képes megjelentetni? Természetesen az Index.

És akkor még vastagon kiemelve odafontoskodják pökhendien a „cikk” alá, hogy „Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, és vannak, akik az Indexet olvassák.”

Nos, én úgy gondolom, ez egy újabb hazugság. Ugyanis, akik az Indexet olvassák, azoknak már nincsenek kérdéseik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére