Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gregory nem érti

Pozsonyi Ádám

2020.06.09. 17:55

Gregory G. Rasról beszélünk. Mármint ő az, aki nem érti.

Hogy ő kicsoda? Gregory egy rasztahajat hordó, megjelenésében nem a lányos apukák ideálját megtestesítő pasas. Az adatlapja szerint lemezkiadó, reggae-énekes, dalszerző. (Erős hangjával, nagyszerű sokoldalúságával, mindig erőteljes igaz üzenettel, pozitív hangulatokkal és energikus élő előadó képességekkel, 15 éves tapasztalattal. Ezt nem én mondom, ő állítja saját magáról a Facebook-adatlapján. Természetesen angolul, magyarul kukkot se.)

Szóval miért érdekes Gregory, ez az energikus előadó képességekkel rendelkező (és nagyszerűen sokoldalú) fickó? Nos, ő az egyik szervezője a vasárnap lezajlott tüncinek, ahol tiltakoztak a Magyarországon nem létező feketék elnyomása ellen.

Igen, tudom, a tüncinek vége, de biztosak lehetünk benne, hogy lesz még pár hasonló, és ez az emberfajta a közeljövőben turbó üzemmódba kapcsol szervezkedés és intézkedés terén.

Érdemes tanulmányozni az esemény (Szolidaritás a rasszizmus áldozataival | BLM Budapest) adatlapján felsorolt pontokat. Ezekben foglalták össze a célkitűzéseiket. Miután lefutották a szokott köröket a gyűlölködés tárgyában, és elhatárolódtak az erőszaktól – ezért csak hálával tartozhatunk a nemzetközi események tükrében – a 4. pont következik. Ezt el kell olvasni. Tanulságos. Bepillantást enged a gondolkodásukba.

„Hadd válaszoljak kicsit bővebben a sokak által megfogalmazott felvetésre, miszerint »de hát többet ölnek arányaiban a feketék, mint a fehérek«. Fontos felvetés ez, hiszen ebből is látszik, mennyire nem értik sokan, miről is szól ez az egész. Ez a GLOBÁLIS forradalom, aminek a mostani tiltakozáshullám is a része, arról szól, hogy az egész rendszer alapjaiban romlott, kizsákmányoló, igazságtalan. A rendszer öli halomra az embereket, és bizony a még mindig súlyosan rasszista rendszer termeli ki Amerikában azt a jelenséget is, hogy az egyébként is teljesen beteg módon dicsőített erőszak kultúrájának a fekete kisebbség van a leginkább kitéve, ők az abszolút egyértelműen legfőbb áldozatai ÉS elkövetői is erőszakos cselekményeknek. (…) Az elnyomó rendszer érdeke, hogy a feketék alacsony iskolázottságúak legyenek, sokkal rosszabb legyen a helyzetük a munkaerőpiacon, a lakhatás és az egészségügy terén, így minden más csoportnál nagyobb legyen a kiszolgáltatottságuk, és rosszabb az életszínvonaluk (a »drog elleni háború«-nak hazudott undorító bűntényről meg a rasszista börtönrendszerről nem is beszélve), és ezzel együtt minél nagyobb legyen bennük az általános, ráadásul generációk között egymásnak is átadott frusztráció (ami nyilván természetesen a rabszolgasággal kezdődött, és a mai napig nem lett kiegyenlítve a számla közel sem),”

Ez a rasztahajú idióta azt nem érti meg, hogy a modern államok nem elnyomásalapúak, hanem haszonalapúak. Ha már a rendszert akarja lerombolni, legalább odáig jutna el, hogy megérti. Alapvető, hogy ha küzdesz valami ellen, értsd, vagy ismerd meg a működését. Fácánkakasra sem lehet vadászni úgy, hogy nem tudod mik a szokásai, nem érted a létezését, nem ismered a párzását. A rendszert vagy a kapitalizmust se lehet levadászni, ha valaki kukkot nem fog fel a működéséből.

Semmi haszon nincs a műveletlen, agresszív tömegekből. A gonosz fehéreknek is az volna a jobb, ha nem volna probléma a feketékkel, és ők is szépen dolgoznának, nem pedig bűnöznének.

Tiszta ráfizetés egy ilyen embertömeg, és a többségi társadalom nagyon-nagyon sokat tesz ezeknek a felzárkóztatására, mert ez a valós érdek, csak sajnos rohadtul nem jön össze.

És akkor ez a lepkelelkű balfék, Disney mesékből vett motivációkat sejt a kudarc mögött, holott két pont közt a legrövidebb út az egyenes.

Ezt most pszichológiai értelemben mondom, hogy infantilis ez a gondolkodásmód.

Kamaszkorban az ember már vágyakozik a komplexebb főgonoszok iránt, nem elégíti ki annyi, hogy azért gonosz, mert gonosz. Akar egy eredettörténetet – „Luke, én vagyok az apád!” –, és akar egy nem makulátlan hőst is, mint a briliáns Han Solo.

Ez a Gregory G. Ras ellenben érzelmileg a kamaszkor előtt van. Még hisz a mesékben. Az ilyeneket nem szabad az események közelébe engedni soha!

Többes számban mondom, mert a közönsége is pont ilyen, és erre – főleg nyugaton – van egy elkényeztetett, soha nem nélkülözött, a létharcból kikerült, épp ezért soha fel nem nőtt milliós tömegű fogyasztói réteg. Életveszély.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Tömegverekedés Budapesten

Összeverekedett két társaság Budapesten, a VIII. kerületi Práter utcában. Kilenc embert előállítottak – közölte a rendőrség péntek este a honlapján.

„A Vénusz mindig is orosz bolygó volt”

„A Vénusz mindig is orosz bolygó volt”

Oroszország visszatérne a Vénuszra: a Roszkozmosz orosz űrkutatási hivatal vezetője, Dmitrij Rogozin pénteken közölte, vissza akarnak térni a bolygóra, hogy talajmintákat gyűjtsenek. Űrhajóikkal pedig túl akarják a jövőben szárnyalni Elon Musk rakétáit.

A delfinek visszatértek Velencébe, a flamingók pedig... Franciaországba?

A delfinek visszatértek Velencébe, a flamingók pedig... Franciaországba?

Igen. Több mint 50 ezer flamingó gyűlt össze Franciaország déli részén.

7:59 – A nap legfontosabb hírei

7:59 – A nap legfontosabb hírei

Repülőgépkatasztrófa Indiában, hatalmas tűz Hajdúböszörményben, minket is kóstolgat már a második hullám.

Balesetet szenvedett egy utasszállító repülőgép India déli részén

Balesetet szenvedett egy utasszállító repülőgép India déli részén

Legalább tizennégyen meghaltak, több mint százan – közülük tizenöten pedig súlyosan – megsérültek az Air India Express légitársaság Dubajból a délnyugat-indiai Kozsíkódéba (Kálikutba) érkező járatának szerencsétlenségében.

Törvényben szabályozná a Facebook általa kifogásolt gyakorlatát a Mi Hazánk

Törvényben szabályozná a Facebook általa kifogásolt gyakorlatát a Mi Hazánk

Eddig a Facebook cenzúrázta őket, most ők cenzúráznák a Facebookot.

Még csak öt napja indult a tanév Észak-Németországban, már zárják be az iskolákat

Még csak öt napja indult a tanév Észak-Németországban, már zárják be az iskolákat

Ha minden iskolát bezárnak, ahol fertőzöttet találnak, akkor nem sok helyen lesz tanítás.

Hőhullám közepén regisztráltak rekordszámú új megbetegedést Japánban

Hőhullám közepén regisztráltak rekordszámú új megbetegedést Japánban

Rekordszámú, 1597 új koronavírusos megbetegedést regisztráltak pénteken a japán hatóságok, a fertőzöttek száma a fővároson, Tokión kívül is megugrott.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére