Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

George Clooney, a méltán híres Magyarország-szakértő

Bohár Dániel

2020.11.24. 17:00

Az amerikai színész random orbánozik, miközben a hazánkban működő balliberális médiumok kollektív erekcióban törnek ki. Kinek mi az élvezet.

 

Imádom azokat az amerikai színészeket, akik luxusvilláikat private jetükkel elhagyva szállnak le az óceáni jachtjukra, és eközben aggódnak. Rettentően hitelesek azok a világsztárok, akik úgy beszélnek világunk problémáiról, hogy évtizedek óta nem találkoztak átlagos emberekkel. Az egy ilyen kedvencem Leonardo DiCaprio, aki egyébként szerintem a ma aktív színészek közül az egyik legjobb a világon, de politikai megnyilatkozásai bugyuták. Ahogy azzal is van némi problémám, hogy úgy aggódik a bolygónk klímájáért, hogy közben a sarki kisboltba is magánrepülővel megy.

A baromság legfényesebben csillogó gyémántját azonban most nem Leo helyezte el, hanem kollégája, George. Clooney-val a legújabb filmjével kapcsolatban készítettek interjút, amikor teljesen érthetetlen módon elkezdett arról beszélni, hogy mennyi düh és gyűlölet van a világban, „nézzük meg Bolsonarót Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon”. A kijelentéssel kapcsolatban több észrevételem is lenne.

George Clooney egy vaktérképen nagy eséllyel még véletlenül sem találná el, hol fekszik pontosan Magyarország. Ha esetleg nincs igazam, az akkor is biztos, hogy George nem követi napi szinten a magyar társadalom alakulását, a magyar néplélek változását vagy éppen a belpolitikai eseményeket. Szóval ennek fényében nagy bátorság belerúgni egy olyan országba, amelyről Clooney valójában semmit sem tud. Persze értem én, hogy a hálózatnak meg kell felelni, és nagyokat kell mondani, de ki az a csökkent képességű, akinek saját új filmjéről Orbán Viktor és a magyar társadalomban megbújó gyűlölet jut eszébe?! Teljesen beteg.

A történet másik oldala, hogy George Clooney éppen egy olyan országból gyalázza hazánkat, ahol – hogy finoman fogalmazzak – nincs túl stabil állapotban a demokrácia. Elég csak az amerikai elnökválasztásra gondolni. A nagyra tartott USA-ban a CNN hirdeti ki a voksolás eredményét, hivatalos végeredmény három hete nincs. Halottak millió szavazhattak. Az elmúlt fél év pedig arról szólt, hogy éppen melyik várost rombolják porig polgárháborús hangulatban. Tehát ha kioktatást valahonnan nem érdemes most elfogadni, az pontosan az Egyesült Államok.

A libsik nemcsak George Clooney miatt ejakulálhattak a hétvégén, kedvükre tett a német közszolgálati televízió is. A híresen jó német humor a ZDF műsorában köszönt vissza, ahol Orbán Viktort illették trágár jelzőkkel, de a német köztévé továbbment, és a teljes magyar, illetve lengyel lakosságot hülyének nevezte.

„Hülye magyarok és lengyelek nélküli Európai Unió. Ennyi” – utalva arra, hogy a vétó miatt a német köztévé szerint minket egyszerűen ki kellene rúgni az EU-ból.

Felmerül bennem a kérdés, ha mondjuk a magyar közszolgálati tévé készítene egy műsort arról, hogy a németek micsoda idióták, akkor is ennyire jót derülne-e a teljes magyar és nyugati baloldal. Attól tartok, hogy nem. Ahogy a színészek kapcsán is megjegyeztem, attól, hogy teljesen hülyék a politikához, még lehet szeretni őket a szerepeik miatt. Itt sem a németekre kell haragudni, hiszen rengeteg jó autót és finom sört adtak és adnak a világnak. Azért sem érdemes megsértődni rájuk, mert van elég problémájuk. Néhány évtized, és örülhetnek, ha megszólalhatnak mostani anyanyelvükön.

A ZDF-es műsorvezető és George Clooney is csak egy báb, áldozatok egy beteg világban, amelyet náluk jóval nagyobb erők alakítottak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére