Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fűt a szeretet

Pozsonyi Ádám

2022.03.03. 17:00

Ó, nem, azt ne higgyük, hogy már mindent hallottunk a haladó elmebetegségekről. Ezek mindig tudnak újat mondani. Ha már csak legyintesz a terhes férfi emojira meg arra, hogy Orbán egy személyben felelős az Ukrán háborúért, hallgasd meg az egyik kedvencedet. Tudod, akit te is mindig vársz, hogy megszólaljon, majd vihogva küldöd át egy barátodnak a hírt Messengeren.

 

Kocsis-Cake Olivio, a Gyurcsány-lista jelöltje, a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese szerint el kell zárni az orosz gázt – erről a zöldpolitikus az ATV Start című műsorában beszélt.
Igen, el kéne zárni. Ne jöjjön onnan. Az a gáz gonosz. Nem demokratikus gáz. Nem halad. Abban a gázban gyűlölet van, lenézi a nőket és rasszista is. Oda kell menni valami humanistának, megkeresni hol a vezetéken a tekerentyű, guggolni egyet – előtte a falnak támasztani a „PAX, MÍR, BÉKE” táblát, majd tekerni egy nagyot. Igen, ezt a népszerű előadóművész Kocsis-Cake így gondolja.

 

„Ezt a forrást el kell tekerni, el kell zárni, mert addig lesz pénzük háborúzni, és lesz pénzük egy független országot megtámadni.”
Eztet mondta Kocsis-Cake, akivel kapcsolatban egyetlen reményem, hogy a második részt a nevében úgy kell mondani, hogy „Kék”, mert én így mondom mindig, és semmi kedvem új szokásokat felvenni.

 

Normális ez?
Magyarország gázellátásának túlnyomó többségét az orosz gáz adja. Hazánkban továbbá jelentős részben fűtéshez használják ezen energiahordozót, tehát amennyiben az ellenzéki politikus által javasolt intézkedések megvalósulnának, komoly nehézségekkel kellene szembenéznie a magyar lakosságnak.
Vajon Teri nénit a panelban meghatja, hogy megfagy a lakásban, de legalább jól keresztbe tesz Putyinnak?

 

De amúgy rájöttem... Szerintem ők arra gondolnak, hogy ezt nem holmi praktikus – tehát szélsőjobboldali – módon, hanem felvilágosultan kell kezelni. Haladón. Ahogy azt a szemináriumon elmagyarázták. Rá kell az embernek nézni egy transzra, majd érzi mindenki, hogy belül megmelegszik. És eshet a hó, de minden igazi európait fűt belülről a szeretet. Ha fázol, az azt bizonyítja, hogy kirekesztő vagy és gyűlölködő!

 

Az érzelmi megítélés köztudottan hat a természet törvényeire, sőt, az emberi teljesítőképességre is. Aki nem egészen úgy gondolkodik, ahogy azt illik, ahogy az elvárja a párt / korszellem / liberális média / emberi jogok valamilyen aktuális chartája / politikai és gazdasági hatalmak, úgy a delikvens egyszerre nem lesz jó színész, nem lesz tudós, sőt, még a sportban is alulmarad. Putyin is mióta tele van gonosz gondolatokkal, sokkal gyengébben rúg a lábával, ezért – jogosan – megfosztották fekete öves címétől is. Az Ukrajna elleni háború miatt a taekwondo-sok nemzetközi szövetsége (WT) megfosztotta Vlagyimir Putyint tiszteletbeli fekete övétől. 2012-ben első oroszként szerezte meg a nyolcadik danos fekete övet, majd egy évvel később a koreai harcművészeti ág vezető testülete a kilencedik danos fekete övet adományozta neki, most azonban visszaveszi a kitüntetést.

De a politikai / ideológiai hovatartozás az ízlelőbimbókra is kihat. Ukrán fagyira nevezi át a gyártó a népszerű cseh édességet, az orosz fagyit.
Nem emlékszem, a Jack Daniel's lekerült a polcokról a jól sikerült keleti demokráciaexportok után?

 

Angliában a közönség egy része a repertoárra tűzött Csajkovszkij mű levételét követelte, s Valerij Gergievet, a világ jelenlegi legfoglalkoztatottabb, legjobb és legnagyszerűbb karmesterét kitette a New Yorki Metropolitan, a Berlini Filharmonikusok, ahol vezető karmester volt és egy sor egyéb zeneművészeti hely.
Egy hónapja még ölni tudtak volna egy előadásáért.

 

„Ezt a forrást el kell tekerni, el kell zárni, mert addig lesz pénzük háborúzni.”
Igen, ezt hangoztatja az ellenzék, Mari néni meg nyugodtan fagyoskodjon csak a harmadik emeleten, a béke olykor áldozatokat követel. Mondjuk, lehet, nem kéne erőltetni, kedves ellenzék, azt a fegyverszállítást Ukrajnába, úgy könnyebben tudnánk kimaradni ebből az egészből, és Mari néni is ki tudná sütni a disznóhúst vacsorára, amit külön gonoszságból nem enged felemelni a kormány. Mert a haladó gondolatok sajnos nem adnak kellő meleget az embernek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére