Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fogy a magyar, kit érdekel?

888.hu

2017.05.29. 14:58

Néha azt gondolom, hogy a magyarországi baloldallal és annak valamennyi leágazásával tényleg csak szótárral szabad érintkezni. Nem pusztán más fogalmi rendszerben mozognak, hanem egyszerűen nem beszélik a nyelvünket.

Vegyük például azt a körülményt, hogy a család, nemzet, haza és hasonló kifejezések hallatán a liberális először tanácstalanul körülnéz, majd ha valaki lefordította nekik a szavak jelentését, akkor dührohamot kap. Utána pedig elmagyarázza, hogy a valóság helyett a valóság inverzében kéne hinnünk: önmagunk helyett a tükörben.

Itt van például az Index mai nagy összeállítása a demográfiai helyzetről. Stimuláló közéleti eseményként nyilván az Orbán-kormány újabb családvédelmi intézkedései váltották ki belőlük a magyarázkodási kényszert. Gyorsan előkaptak egy készülő tanulmánykötetet, amelyet nyilvánvalóan hozzájuk hasonlóan el nem kötelezett, csillogó szemű igazságkeresők írtak, és ebből prédikálják nekünk, hogy a kormány akkor is szemétláda, amikor segít.

Az Index által idézett tanulmánykötet szerzői nagyjából ezeket állítják ebben a cikkben:

  1. A Földet az elmúlt évtizedekben jellemző népességrobbanás a fejlődő országok többségében is a végéhez közeledik.
  2. A kihívások már nem a fejlett és fejletlen országok között húzódnak.
  3. A világvallásokon belül területi, felekezeti, etnikai szempontból sokkal nagyobb termékenységi különbségek vannak, mint egyes vallások között.
  4. A kontinens államainak nem elhanyagolható része a termékenységre (például Írország, Franciaország, Izland) vagy együttesen a termékenységre és a várható élettartam szolid növekedésére alapozva (például Norvégia, Hollandia, Belgium) fenntartható demográfiai pályán mozog, bevándorlási többlet nélkül is.

Plusz egy állítás, amiért az egész Index-cikk íródott:

+1: önmagukban a termékenység növelését célzó politikák nem képesek reális időtávon belül stabilizálni az ország népességét.

Lefordítva mindezt a mi nyelvünkre: lassan elfogy a harmadik világ, nem szaporodnak már szegénykék, egyébként pedig tökmindegy, melyik a gazdag és a szegény ország, az iszlámnak nincs nagyobb hatása a harmadik világ szaporodási kedvére, mint a többi vallásnak, Európában pedig minden rendben, nem fogyunk el, sőt, és végül a magyar kormány balfasz módra támogatja a családokat, hiszen bár a világ többi részén minden rendben, a magyarok így is, úgy is kipusztulnak végül.

Nem liberálisokról beszélnénk, persze, ha nem állnának elő konkrét javaslatokkal is. Ilyen pompás ötletük például, hogy ne a magyar családokat támogassa a kormány, hanem igyekezzen emelni a várható élettartamot. Ezért a hihetetlenül okos, teljesen konkrét mondatért pedig külön köszönet: „Amennyiben az ország ambiciózus, mindent átfogó népesedéspolitikát kíván folytatni, megkockáztatható egy olyan forgatókönyv vázolása, amely megmutatja, hogy komplex, nem radikális, de konzekvens eszközökkel, okos, egymásra figyelő szakpolitikákkal elősegíthető az ország népességének stabilizálódása.”

Az ember azzal az érzéssel fejezi be a cikk olvasását, hogy ezek tényleg a halál pártján állnak, ahogyan annak idején Fekete Gyula bácsi mondta. Ezek tényleg rosszat akarnak. Ezek tényleg azt gondolják, hogy ha a magyarság eltűnne innen, és a helyén valami internacionális katyvasz jönne létre, akkor eljönne az ő idejük.

Pedig a valóság az, hogy ami ideérkezhet, az csakis az iszlám, akkor pedig lőttek az Index nem is annyira titkolt vágyának, a szingli-meleg-feminista belső hármasra alapozott nagyszerű világképnek.

Õk még nem tudják, hát megsúgjuk nekik: családban élni sokkal jobb, mint egyedül. Melegnek lenni nem jelent többletjogokat. A nőket pedig nem azért teremtette a Jóisten, hogy a férfiakat gyűlöljék, hanem hogy együtt éljenek velük. És fordítva.

Undorító, mi?

Legalább annyira, mint hazug cikkekkel, hamis premisszákkal, bestiális aljassággal támadni az értelmünk és az érzelmeink ellen. 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Fölényes győzelemmel zárta a csoportkört a férfi vízilabda-válogatott

A magyar férfi pólócsapatunk fölényes, 23-5-ös győzelmet aratott a dél-afrikai csapat felett a dél-koreai Kvangdzsuban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokság csoportküzdelmeinek pénteki zárófordulójában.

Nincs új a nap alatt: egy imám volt a terrorszervezet vezetője

Nincs új a nap alatt: egy imám volt a terrorszervezet vezetője

Mullah Krekar 1991-ben utazott Norvégiába menedékkérőként, azonban megunta a jólétet és inkább az iszlám radikális szárnya felé vette az irányt.

Szoros meccsen jutott tovább a Honvéd az Európa-ligában

A Budapest Honvéd együttese 3–1-es hazai siker után várhatta a vilniusi visszavágót.

Magyar haderőfejlesztés: szeretteink, értékeink, hazánk megvédése az első

Magyar haderőfejlesztés: szeretteink, értékeink, hazánk megvédése az első

A magyar haderőfejlesztés kapcsán nem háborúra készülünk, hanem arra, hogy képesek legyünk megvédeni a békét; szeretteink, értékeink, hazánk megvédése az elsődleges – jelentette ki a honvédelmi miniszter csütörtökön Zalaegerszegen.

A V4-ek elutasították az Soros-hajók által szállított migránsok elosztását

A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös nyilatkozatban mondják ki: a tagállamok vállalják a Földközi-tengeren működő NGO-hajók által Afrikából Európába szállított migránsok szétosztását – közölte a Belügyminisztérium (BM) az MTI-vel.

Soros hajóskapitánya a migránsok kötelező elosztását követeli

Soros hajóskapitánya a migránsok kötelező elosztását követeli

A Sea-Watch 3 kapitánya azt követeli az összes európai országtól, hogy fogadják be a civilszervezetek által tengeren kimentett migránsokat.

Összehangolt akcióban kapcsolatak le 2800 migránst

Huszonhat embercsempészt és 2760 illegális bevándorlót fogtak el a június 28. és július 8. között lefolytatott Joint Action Days (JAD) „Danube” nevű művelet során – közölte az osztrák szövetségi bűnügyi hivatal csütörtökön.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére