Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy floridai férfit azzal vádolnak, hogy hot doggal „feketegyőrözve” támadt egy rendőrre

Ifj. Lomnici Zoltán

2022.07.08. 18:00

Három évet is kaphat.

 

A napokban letartóztattak egy floridai, pontosabban Tampa Bay környéki férfit, mert állítólag hot dogot dobott egy rendőrre, aki figyelmeztette, hogy megsérti a város rendeletét. A 47 éves Jason Stollt bűnüldöző tiszt ellen elkövetett bűncselekménnyel és rendőrrel szembeni erőszak nélküli ellenállással vádolják.

A bírósági dokumentumok szerint szombaton délelőtt 12 óra körül egy rendőr azt mondta Stollnak, hogy nem árulhat tovább hot dogot az úttesten, miután lejárt a területi engedélye. A rendőrtiszt megkérte Stollt, hogy zárja be az üzletet, de ő továbbra is hot dogot próbált eladni. A fellépés miatti csalódottságában egy hot dogot dobott (ejtett) a rendőr felé, aki az eset idején egyenruhában volt.

A történet innentől a „szokásos mederben” folytatódott. Stoll a bírósági jegyzőkönyvek szerint 2500 dollár óvadék letétele után szabadult ki. A jegyzőkönyvek megjegyzik, hogy sok tetoválása van, többek között az „Igyekezz, egyél, aludj, ismételd”, valamint „Ami nem öl meg, az erősebbé tesz”. Ha elítélik, legalább három év börtönre számíthat. A hot dog árus tettét egyaránt elutasította mindkét politikai oldal médiavilága.

Ezzel szemben szép hazánkban, amikor a liberális politikus füstgránátot hajít a rendőrők felé, pontosabban „ejt két rendőrsorfal közé”, gyakorlatilag a teljes balliberális média sunyít az ügy kapcsán.

Persze a szóban forgó politikus – a Momentum volt elnöke – azt is megúszta, hogy párttársaival együtt berontott az Origó internetes portál szerkesztőségébe, és engedély nélkül filmre vették ott az egyik letámadott újságírót, sokan pedig különösen aljasnak tartották azt a nyilatkozatát, amely szerint a köztévések megérdemelték, hogy a Parlamentnél a CEU mellett tüntetők megtámadták stábjukat (a mikrofonjukat akkor elvették és a rohamrendőrök közé dobták (ejtették)).

A legfrissebb hírek szerint mivel közvádas ügyről van szó, az Országgyűlés mentelmi bizottsága valószínűleg felfüggeszti ősszel a Momentum volt elnökének a mentelmi jogát. A politikust, aki a Momentum volt frakcióvezetője is egyben, hivatalos személy elleni erőszakkal vádolják, aki még a pártja elnökeként támadt 2018-ban a rendőrökre egy Kossuth téri tüntetésen.

Várhatóan mindkét ügyben – az USA-ban és Magyarországon – is bíróság előtt folytatódhat az ügy.
Persze tudjuk, hogy ártatlan füstgránát nem említhető egy veszélyes hot doggal egy lapon, mint ahogy egy vélhetőleg kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkező, agresszív ételárus sem egy visszafogott, magányos liberális politikussal.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Leállítja az európai gázszállítást a Gazprom Ukrajnán keresztül

Twitter-üzenetben jelentette be a Gazprom, hogy leállítja az Ukrajnán keresztüli gázszállítást Európába. A lépés hátterében elszámolási, illetve jogvita van. Kilőtt a gázár az energiatőzsdén – írja a Világgazdaság.

Gyakorlatilag nincs olyan vezető politikus, akivel a németek elégedettek lennének

Gyakorlatilag nincs olyan vezető politikus, akivel a németek elégedettek lennének

Ezek után csodálkozunk, hogy amikor csak tehetik, kifütyülik és megdobálják őket?

A baloldal régi-új vezére bejelentette, hogy újra kell rendezni az ellenzéki térfelet

A baloldal régi-új vezére bejelentette, hogy újra kell rendezni az ellenzéki térfelet

A baloldal – jelen állás szerint is – vezérét behívta Gulyás Márton aktivista a Partizán nevű műsorába, ahol szabadon elcsevegtek egy jót egymással. Szóba került többek között Márki-Zay Péter, a felesége és árnyékkormánya, de még Karácsony Gergely jövője is.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére