Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Behívó a frontra

Pozsonyi Ádám

2021.04.20. 10:00

A frontvonalból jelentkezem...

 

Tegnap engem is besoroztak. Mert – ha esetleg egyesek számára még nem derült volna ki – harcban állunk. Háborúban. És ha háború van, akkor a lakosságot besorozzák. Ez történt velem meg azzal a száz emberrel is, aki ott volt velem az Örs vezér terén az SZTK-ban. Meg azzal a sok ezerrel és millióval, akik korábban átestek ezen.

Jelenleg hajnali 5 óra van. Aludni valamiért nem tudok – ezt eddig sehol nem láttam a tünetek felsorolásánál –, pedig az állapotom népiesen szólva hulla. Láz, hidegrázás mind megvolt, de lázcsillapítóval azért a legtöbb magyar háztartás rendelkezik.
És ez még mindig semmi a harci gázhoz, a srapnelhez meg az aknamezőhöz képest. Ez az én harcom is!

Az oltásellenesség elképesztő módon terjed a közösségi médiában. De a legvadabb baromságok. „Az oltás betegít meg.” X. Y. hallotta, hogy valaki az oltás beadása után lett beteg és halt meg, és akkor minek is az oltás, noha köztudott, hogy a beadás után két nappal még nincs védettség. Az emberek jó része képtelen különválasztani azt, hogy ha valami időben egy másik esemény után történik, akkor nem okvetlenül van a kettő közt összefüggés. Amúgy a hülyeség mindig csokorban, csomagban jelentkezik, a lapos földtől kezdve a csipezésig.

Visszatérő hülyeség az immunrendszer-erősítés mániája, mintha az immunrendszert lehetne erősíteni. Nem, nem lehet. Ha az immunrendszer nem működik rendesen, akkor vissza lehet hozni a normális szintre. De Béla és Pityu úgy gondolja, hogy az immunrendszer olyan, mint a bicepsz. Ha erősíti, edzi, akkor egy idő után megduplázódik, majd megháromszorozódik, mint a karizma. Nem, ez nem így van.

Döbbenet, hogy a legkevésbé hozzáértők a leghangosabbak, és aki biológiából a kettest sem kapná meg a gimnáziumban, az magyaráz az egyetemi tanárnak. Teheti. A közösségi médiában egyenlőség van. Az írni-olvasni alig tudó lájkja ugyanannyit ér, mint a kórház főorvosáé. Mesés demokrácia!

Az is visszatérő elem az összeesküvés-hívők közt, hogy a vírus mesterséges, és ez egy háttérhatalmi játszma.
Tudják, mit? Lehet. Még nem tudjuk. Szarajevóról sem tudtuk akkor, hogy mi is volt ott pontosan. Még azt is megengedem, lehet, hogy ez tényleg egy újfajta háború.
De ha ez háború, akkor az egyetlen megoldás az oltás. Mert ha a lakosság be van zárva, és tönkremegy a gazdaság, az eredményét és következményét tekintve olyan, mint egy bombázás. Mint amikor a török felégette a határ menti megyéket. Amikor lángolt a horvát tengerpart vagy a macsói bánság.

Ha ez tényleg háttérhatalmi játszma, akkor Béla minek pattog? Tényleg nem értem. Ha az Egyesült Államokat és Oroszországot sikerült „bedarálni”, akkor Pamlicska László, az Ébredjetek nevű Facebook-csoport 12. tagja mit tehet?
Mi a fenének posztolgat háborgó sületlenségeket? Mit remél? Azonkívül, hogy lebeszéli valami befolyásolható barátját, aki emiatt meghal.

Legfeljebb ezt érheti el.
Minek?

Az oltási behívó olyan, mint egy behívó a frontra. Meg kell tenned a kötelességedet.
Látom az ilyen típusú illetőknél a szemléletmódot. Végső kitartás, semmi emberi gyengeség és a félelem el nem fogadása. Szigorúan ülni a pej lovon, és lenézni a városi polgárt, aki nemcsak élelmiszeripari „szemetet” fogyaszt – miáltal húsz évvel tovább él, mint egy átlagember kétszáz éve –, nemcsak az orvosmaffia bábja, hanem még meghalni sem akar. Ady hazaáruló volt, mert nem akarta, hogy egy löveg kivigye a szemét, nem akart meghalni. Gyáva, balos, forradalmi stb. De ők nem oltatnak, mert nekik ne mondják meg.

Pedig ma ez a front. Ez a behívó. Ennyi. Csak ennyi.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kósa Ádám szégyenteljesnek tartja Márki-Zay Péter megnyilvánulását

Kósa Ádám szégyenteljesnek tartja Márki-Zay Péter megnyilvánulását

A Fidesz európai parlamenti képviselőjét kérdezte a 888.hu arról, hogy mi a véleménye a baloldal miniszterelnök-jelöltjének botrányos kijelentéséről.

Elhunyt Csollány Szilveszter

Elhunyt Csollány Szilveszter

Ötvenegy esztendős korában elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász.

Kampányüzem a baloldalon: szerintük Európa szegényháza vagyunk

Kampányüzem a baloldalon: szerintük Európa szegényháza vagyunk

Az embernek az az érzése, hogy az ATV meghívott vendégei is kampányüzemmódba kapcsoltak, s ott igyekeznek hergelni a kormány ellen, ahol csak tudnak. Szombaton például a szegénységgel tették ezt. Közel tíz percen keresztül ugyanis – amíg a témáról beszéltek – az volt kiírva a képernyőre a témát kiemelő feliratként, hogy „Európa szegényháza.” Értsd: Magyarország Európa szegényháza.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére