Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az oltásellenesség fehérellenesség

Pozsonyi Ádám

2021.04.22. 13:35

Dúró Dóra (Mi Hazánk) írja, akarom mondani posztolja a hivatalos Facebook-oldalán:

„Az oltottak közt összesen nyolcszor olyan gyakran fordult elő a dél-afrikai variáns, mint azok között, akiket nem oltottak be. Mit gondolsz erről? Írd meg a hozzászólások között!” És hozzá az Index egy cikke, pontosabban az Index írásának a linkje, amelynek címe: „Az oltottak körében is képest terjedni a dél-afrikai variáns Izraelben. (Igen, így, képest). Ha viszont rákkatintunk a linkre, már nem ez a szöveg jön be mint cím, hanem a következő: „Az oltottak körében terjed igazán a dél-afrikai variáns Izraelben”.

Azzal most ne foglalkozzunk, hogy nemzeti ember Indexet-Telexet-444-et akkor sem oszt meg, ha a lottó ötösét hirdetik, mert nem, és kész, inkább nézzük, mit ír a betiltott sajtóorgánum:

„A Pfizer vakcinájával beoltottak közt is képes terjedni a dél-afrikai variáns, amely így náluk sokkal gyakrabban fordul elő, mint az oltatlan népesség körében – derült ki egy izraeli kutatásból. A Tel Aviv-i Egyetem és a Clalit nevű állami egészségügyi szolgáltató vizsgálatában összesen 150 olyan ember adatait elemezték, akikről azután állítottak ki pozitív koronavírustesztet, hogy beoltották őket. A kutatás során – némiképp meglepő módon – azt állapították meg, az oltottak közt összesen nyolcszor olyan gyakran fordult elő a dél-afrikai variáns, mint azok közt, akiket nem oltottak be.”

Húúúú... Szökken magasra az olvasó szeme, és a cikket ezerfelé osztogatóké, majd az alatta lelkesen háborgóké is, aztán persze lejjebb az Index odaírja, hogy „Mindezt az magyarázza, hogy a dél-afrikai variáns – a jelek szerint – nagyobb eséllyel képes áthatolni az oltás által nyújtott védelmen, mint a többi változat, amelyek ellen hatékonyabb védelmet ad a Pfizer-oltás.” De ezt már ki olvassa, és ki osztja, vagy ki értelmezi?

Azért lefordítom. Azért van az oltottak körében nagyobb százalékban a variáns, mert a többi ellen az oltás védelmet ad. Az oltatlanoknál meg tökmindegy. Ez pont olyan érv, mint amikor a libsi uszít a migránsinvázió és a határkerítés ellen: „Minek kerítés? Hol látsz te itt migránst?” Hát persze, hogy nem látsz, hisz nincs beengedve!

De amúgy ügyes. Sem az Index nem uszított az oltás ellen, sem Dúró Dóra, ők, ugye, csak locsorásznak meg kérdeznek. De a hatás ugyanaz.

„Azért az érdekes, hogy minden országban, ahol elkezdtek oltani, hirtelen drasztikusan emelkedett a fertőzöttek és a halálesetek száma. A Covid-térkép adatai is azt mutatják, hogy a magas oltási aránnyal rendelkező országokban nagyon magas a halálozási árány. Pl. Magyarország, Izrael, Anglia, Csehország stb. No comment.” (70 lájk.)

„Semmi köze az oltásnak hozzá, 4 hétig az első uzán ugyanugy ellehet kapni korházba kerülni szövödménnyel utánna alakul ki védetség ezt 1000 szer elmondták már.” ( 0 lájk.)

„Jön az indiai dupla mutáns vírus. Soha véget nem érő történet?”

Taps, ováció, nép háborog.

Gondolom, azon senki nem csodálkozik, hogy a gépén a vírusirtót mindig frissíteni kell. Mert a vírusok így működnek.

Szörnyűnek tartom a jobboldal egyes bugyraiban elharapódzott öngyűlöletet és fehérkultúra-ellenességet. Azok az emberek, akik a fejüket fogva átkozódnak, vagy kiröhögik a nyugati balos kultúrmarxistát, amint ledönti a saját szobrait, és betiltja a saját zeneszerzőit, majd néger lábat csókol, ugyanolyan vehemenciával támadják a saját kultúrájukat és értékeiket más szinteken.

Az orvosellenesség, a gyógyszerellenesség, az oltásellenesség és a városellenesség ugyanis fehérellenesség. Pont.

A fehér ember által létrehozott tudomány teszi lehetővé ezt a fajta biztonságos és kényelmes életet. Mert a tudomány és a művészet – a szellemi élet – legnagyobb része fehér.

Ó, ezt ott kint, nyugaton a haladók tudják jól, ezért rugdosnák ki Newtont, Mozartot és Shakespeare-t a tankönyvekből. És igen, a városellenesség is fehérellenesség! És az agybajig tolt „vissza a természethez” meg nagyon is libsi!

A csirkeól és a kaszáló közé nem kell Lánchíd. A több száz éves festményeket fura lenne kiakasztani a pajtába. A kultúra tárgyi emlékezete zömmel a városhoz kötődik. Nem kizárólagosan, ez kétségtelen, de igen jelentős részben.

Nem beszélve arról, hogy ha a milliós városok lakosságát el akarnánk osztani háztáji viszonyok közt az ideális kiskerttel és a romantikus ebbel a lábunk mellett, hát a fél lakosságot likvidálni kéne. Mert vagy az ember, vagy a konyhakert és a gyümölcsös nem férne el a térképen.

Ne másoljuk a libsiket!

Legyünk büszkék önmagunkra, ne pedig harcoljunk az eredményeink ellen. A tudományellenesség fehérellenesség!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor: Ma nem létezik liberális demokrácia, csak liberális nem-demokrácia

Orbán Viktor: Ma nem létezik liberális demokrácia, csak liberális nem-demokrácia

Ma nem létezik liberális demokrácia, csak liberális nem-demokrácia, van benne liberalizmus, de nincs benne demokrácia – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a postoj.sk című szlovák hírportálnak adott, szerdán este megjelent interjújában.

Közép- és Kelet-Európa adósosztályzatai átvészelték a koronavírus-sokkot

Ezt az egyik legnagyobb nemzetközi hitelminősítő szervezet közölte.

Adolf Hitlerhez hasonlította a miniszterelnököt Hadházy Ákos

Adolf Hitlerhez hasonlította a miniszterelnököt Hadházy Ákos

A Führerhez hasonlította Orbán Viktort a baloldali pókember és botránypolitikus.

Gyurcsányék tőkéje a piaci sülthal-mutogatás

Gyurcsányék tőkéje a piaci sülthal-mutogatás

Gyurcsány sült hallal a kezében pózolt büszkén Facebook-bejegyzésében. Elgondolni is nehéz, hogy a baloldali koalíció vezetője képes abba a mélységbe alámerülni, ahol politikai alattvalói, Jakab Péter meg Szabó Tímea parizeres, paprikás krumplis fotókat posztolgatnak. Jelezve, hogy ők is azon kis keresetű, egyszerű emberek közé tartoznak, akiket reménybeli szavazóiknak tekintenek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére