Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Piszkostizenkettő
 
 
 
 

Az Index megfejtette miért követnek el annyi bûncselekményt a migránsok

888.hu

2017.08.02. 17:28

Brit tudósok évek óta próbálják megfejteni, miért követnek el aránytalanul sok bûncselekményt a migránsok. Az Index végre megtalálta a választ. Természetesen a magyar kormány miatt.

Nap mint nap hallhatunk Európán kívüli migránsok által elkövetett bűncselekményekről, amit messzemenően visszaigazolnak a statisztikák. Itt nem a terrorcselekményekre kell gondolni, hanem csak a hétköznapok részét képező késelésekre, nemi erőszakokra, verekedésekre, esetleg feleség vagy gyerek ablakon történő kihajítására. Ez a számokkal igazolt tapasztalat az egyik legfőbb érv azok kezében, akik a migrációt ellenzik, mondván, a kulturális különbségek nem teszik lehetővé a normális együttélést. A törvények, szabályok betartása, a nők tisztelete kevésbé tartozik hozzá az afrikai kontinensről ide érkezettek kultúrájához. Ezért ezt a magukkal hozott viselkedést nem tudják könnyen levetkőzni. Olyannyira nem, hogy ez a sokadik generációs családoknál is jelen van.

Az Index felfedezett azonban egy másik magyarázatot, amit pszichológusok véleményével támasztott alá, tehát biztosan igaz. A migránsok azért agresszívek, mert:

  • A tranzitzóna börtönkörülményei közt tartott, poszttraumás stressztől, depressziótól szenvedő emberek Magyarországon már nem kapnak segítséget.
  • A végeredmény: agresszió, depresszió, öngyilkosság, irracionális viselkedés.

A hosszú elemzés egyetlen célja, hogy a Magyarországra tolják a migránsok által elkövetett bűncselekmények felelősségének legalább egy részét. Szegények eljönnek a háborúból, végigszenvedik az utat, és erre a magyar fogadtatás még rátesz egy lapáttal.

A gondolat természetesen nem új, és nem is tökéletes a magyarázat, mert jó néhány kérdésre nem ad választ. Miért követnek el olyanok is több bűncselekményt, akik azt hiszik, hogy Röszke egy rovarfaj? Miért követnek el több bűncselekményt a sokadik generációs migránsok? Az Index világmagyarázata természetesen meglehetősen egyszerű. A többségi európai keresztény közösségek kirekesztik, diszkriminálják, nem engedik őket érvényesülni, és még egy csomó bűnt is elkövetnek ellenük. A felelősség egy jelentős része tehát a miénk. Ne csodálkozzunk, ha agyonvernek, felrobbantanak, elütnek minket, ha kirekesztjük őket és még poszttraumás sokkot is okozunk nekik. A baloldal elmebetegségének legfőbb eleme az egyéni felelősség bagatellizálása. Sarkítva így néz ki a dolog: nem az a felelős, aki megkéseli szobatársát, hanem a magyar kormány, aki tranzitzónába zárta, és emiatt bekattant szegény.

Az egyéni felelősség gyengítése okozza a legtöbb kárt Európának. Azt a benyomást kelti a migránsokban, hogy részben jogos a dühük, jogosan érzik, hogy az európai keresztényekkel szembe kell fordulniuk, olyannyira, hogy sokan még a terrorcselekményeket is jogosnak érzik. Ehhez járulnak hozzá az Index-féle ködevők. Akik saját nagyságuk és toleranciájuk fitogtatása érdekében nem riadnak vissza semmitől. Bátran tolják a felelősséget Magyarországra, a keresztényekre vagy bárkire, hogy ők megértőnek és modernnek látszódjanak.

Én azért felvázolnék egy másik megoldást is a migránserőszak csökkentésére. Ha itt annyira rosszul érzik magukat, hogy ezt csak feleségük agyonverésével, gyerekük ablakon való kihajításával, esetleg a nők megerőszakolásával tudják enyhíteni, akkor csak simán ne jöjjenek ide. Az Index és a barátai pedig – ha igazán jót akarnak nekik és áldozataiknak – tartsák távol Európától és a poszttraumás stressztől ezeket az embereket, és ne vegyenek részt csempészésükben. Szerintem ilyen egyszerű.

OLVASTAD MÁR?

Piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
„A magyaroknak joguk van megvédeni a határaikat”

„A magyaroknak joguk van megvédeni a határaikat”

Kétharmad

A keresztényüldözésről és Európa hagyományos értékeinek megvédéséről volt szó Orbán Viktor miniszterelnök és Marc Fromager, a Szükséget Szenvedő Egyház (ACN) franciaországi szervezete igazgatójának szerdai megbeszélésén.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ezek lesznek ma a legfontosabbak.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei a 888-on!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére