Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szent család ünnepe – a férfié, a nőé és a gyermeké

K. Gaál István

2021.12.26. 15:00

December 26., karácsony második napja, egyben a szent család ünnepe is a katolikus egyházban. Ez az a nap, amikor az anyára, az apára és a gyermekre, vagyis a nőre, a férfira és a kisdedre együtt tekintünk.

 

Fontos ünnep volt ez eddig is, de ma talán még hangsúlyosabb szerepet kap. Ma olyan időket élünk, hogy nekünk kell védekeznünk. A mi jogainkat akarják lábbal tiporni az őrült brüsszeli bürokraták, akik kitalálják, hogy a karácsony mostantól legyen téli szünet, hogy az embert nem lehet férfinak, vagy nőnek szólítani és még sorolhatnánk az eszement elképzeléseket.

Alapvető értékeinket támadják az úgynevezett jogvédők, akiket az sem zavar a nagy védekezésük kellős közepén, hogy a mi jogainkat akarják csorbítani. Tudom, hogy mik a válaszok abban az esetben, ha ki merem jelenteni, hogy az apa férfi, az anya meg nő. Elnyomó vagyok, diktatórikus és így tovább…

Azért hihetetlen ez az egész, mert talán még mindig azok vannak többségben, akik azt vallják és hirdetik, hogy a családban vannak szerepek. Van, amire a férfiak és akad olyan is, amire a nők képesek. Így vagyunk kódolva – hogy úgy mondjam teremtve, de nem szeretnék újabb frontot nyitni.

Magyarország az a hely, ahol tesznek is a családokért. Most azt talán hagyjuk is, hogy ez forintosítva is megjelenik az életünkben (de azért ne hanyagoljuk el). A mi hazánkban továbbra is élnek a hagyományok, nálunk még maradt a régi jó dolgokból sok minden. Itt nem kötelező férfiként szülni, nem előírás a nőknek megteremteniük a családok anyagi biztonságát. Itt még van értéke annak, ha valaki női mivoltában csodás és annak is ha férfiként fel lehet nézni rá.

Nem feladatunk megváltoztatni az európai trendeket, de elfogadnunk sem kell. Egyet kell értenem azzal, amit Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter mondott a svéd demokrácia állapotával kapcsolatban mondott: „Kit érdekel? Nem vagyok svéd!”

Valahogy így kell lennünk nekünk is ezzel. Nem érdekel, hogy mit akarnak Brüsszelben, Amszterdamban, Párizsban, vagy éppen Washingtonban. Az foglalkoztat, ami itt van és az, hogy hagyjanak minket békén az agymenésekkel.

Magyarországon december 26-án, a szent család ünnepe van. A férfira, a nőre és a gyermekre gondolunk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Olajembargó, ellenzéki politizálás, erőszakkísérlet – képviselőket kérdezett a 888!

Olajembargó, ellenzéki politizálás, erőszakkísérlet – képviselőket kérdezett a 888!

Hétfőn tette le miniszterelnöki esküjét Orbán Viktor. Az esemény apropóján a 888.hu stábja is jelen volt a parlamentben, ahol kormánypárti és ellenzéki képviselőket kérdeztünk többek között a Brüsszel által erőltetett olajembargóról, az előttünk álló ciklus baloldali politizálásáról és előkerült a Jobbikhoz köthető nemi erőszakkísérlet ügye is. Portálunk kérdéseire Menczer Tamás (Fidesz), Kósa Lajos (Fidesz), Kanász-Nagy Máté (LMP), Dúró Dóra (Mi Hazánk Mozgalom), és Z. Kárpát Dániel (Jobbik) válaszoltak.

Megszólalt a Jobbik-bulin megtámadott nő: „Feldolgozhatatlan, ami történt”

Megszólalt a Jobbik-bulin megtámadott nő: „Feldolgozhatatlan, ami történt”

Először szólalt meg az őt ért támadásról V. Anita, Szilágyi György jobbikos képviselő élettársa. A Blikknek nyilatkozva a nyíregyházi édesanya úgy fogalmazott: egyelőre képtelen feldolgozni, ami a Jobbik disznótorán történt vele. Mint mondta, heteken keresztül se éjjele, se nappala nem volt a bulin történtek után.

Orbán újoncai: Csák, Nagy és Szalay-Bobrovniczky

Orbán újoncai: Csák, Nagy és Szalay-Bobrovniczky

Az új kormányban vannak nagy visszatérők és pár miniszteri területen újoncnak számító kormánytag is, de vajon kik ők és miért kerültek a kormányba?

Gyurcsány: „B***d meg Gergő, te hoztad a nyakunkra ezt az embert”

Gyurcsány: „B***d meg Gergő, te hoztad a nyakunkra ezt az embert”

„De ha a gondolat elrontja a beszédet, akkor a beszéd megronthatja a gondolatot is.“ George Orwell idézete jutott eszembe, miközben Gyurcsány hétfői parlamenti felszólalását hallgattam és a Direkt36 által nyilvánosságra hozott baloldali belső viszályokról olvastam.

CPAC: a kongresszus, ahol legendák szólalnak fel

CPAC: a kongresszus, ahol legendák szólalnak fel

A CPAC Hungary konferenciát május 19-én és 20-án rendezik meg Budapesten. Az esemény főszónoka Orbán Viktor lesz.

Itt a nyár, libsi, a Balatont alázd

Itt a nyár, libsi, a Balatont alázd

Épphogy elérte a 20 fokot a hőmérséklet, ismét megjelentek a Balatont gyalázó cikkek. Annyira unalmasak és annyira kiszámíthatóak már a hazájukkal kezdeni semmit nem tudó balliberálisok, hogy nevetségesbe csap át a vergődésük.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére