Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyar gyerekek rosszak!

Pozsonyi Ádám

2022.06.07. 12:40

 

Nagymamám mesélte gyerekkoromban, hogy amikor ’49-ben jöttek a népnevelők agitálni a kommunista párt dicsősége mellett – a diktatúrák jellegzetessége, hogy a magánszférába gázolva tolják az agitációt, bár most nincs szükség arra, hogy csöngessenek, hisz a BLM meg a szivárvány a közösségi médiából ömlik az emberek tudatába –, a dédit szabályosan dugdosni kellett, mert azt morogta a konyhából, hogy „Nekem csak ne magyarázzon fiatalember, láttam gyerekként a kommunizmust. Borogatták a villamosokat, fosztogattak”.

Mondjuk én se voltam különb. Az iskola folyosóján a Lenin-képnek kis szarvakat rajzoltam, majd fölé irkáltam tollal, hogy AC/DC, mely munka elismerésképp felkísértek az igazgatói irodába egy kis beszélgetésre, és az ellenőrző füzetbe elhelyeztek egy apró bejegyzést.

A gyerekek őszinték! És mindig meglátják a hamisságot, a furcsaságot, az oda nem illőt, a nem természetest.

„A néni kövér!” „A bácsi miért iszik minden nap és dülöngél a lépcsőházban?” „Aranka néni, amikor jön hozzánk, akkor apu mindig elrakatja anyuval az ezüst kiskanalakat, és azt mondja, hogy vigyázzunk az Aranka nénivel, mert lopós.”

A gyerekek őszinték, és ez az őszinteség olykor bántó, kellemetlen, de mindig rámutat a hamisságra.

Most itt elsősorban a magyar gyerekekre gondolok, akik most is kimutatták, hogy utálják azt, ami nem természetes, ami hazug. (Az angol gyerekeknek (és még más nyugati ország-bélinek) sokkal jobb a helyzetük, mint a magyar gyerekeknek. Ugyanis, ha pl. az angol kisgyerek úgy meglepődik, hogy azt sem tudja, fiú, vagy lány, akkor majd a szülei segítenek eldönteni neki.)

Az angol válogatott játékosa csalódott a magyar gyerekekben, akik kifütyülték a térdelő angol játékosokat.
Conor Coady: „óriásit csalódtam a magyar gyerekekben.”
Csalódott. Istenem. Most mi lesz így velünk? Hazamegy ez az ember, leül a kocsmában, rendel valamit, majd megszólal: „A magyar gyerekek rosszak. Rosszak ezek a magyarok.”
Majd felhörpinti az italt, és folytatja tovább a harcot a rasszizmus és a megkülönböztetés ellen. Micsoda hős!

Rosszak ezek a gyerekek! Mindenki ezt írja, és ezzel foglalkozik. A magyar válogatott hatvan év után először legyőzte Angliát, ami történelmi győzelem – mármint ugye, magyar szemmel, angollal nyilván az ellenkezője –, az angol sajtó azonban nem erről cikkezik, hanem a Puskás-Arénában helyet foglaló magyar gyerekekkel, akik a leírtak szerint szinte huligánhangulatot teremtettek. (Ráadásul mindegyik fehér!)

 

A gyerekek rosszak. Lehet, mégsem kellett volna betiltani a testi fenyítést. Vagy az is lehet, hogy kevés a propaganda a mesefilmekben? Még akad olyan mesehős, aki nem fekete és meleg? Talán be kéne vetni pár népnevelőt. Ha ez sem segít, akkor semmi.

Bár úgy vélem, akik egy ország sportolóit kizárják a versenyekről a nemzetiségük miatt, azok ne nagyon térdepelgessenek a rasszizmus ellen. Mintha kicsit álszent dolog lenne ez. Hogy is mondta egy híres mesében az egyik kisgyerek: „Igen, egy rossz kisgyerek?” Idézem: „Meztelen a király!”

Olvasom, hogy „Jelentős rendőri erősítéssel készülnek a magyarokra az olaszok.”
Kell is az erősítés! Lehet, hogy gyerekek is lesznek. Talán még fütyülni is fognak!

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Afrikában kötnek ki az Ukrajnába küldött fegyverek

A nigériai elnök egy konferencián aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a líbiai háborúhoz hasonló módon az ukrajnai háborúból is kezdenek a fegyverek beszűrődni a Száhel-övezet térségébe, ami állítása szerint veszélyezteti a kollektív békét és a biztonságot a régióban.

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

Emlékszünk jól: a baloldal következetesen kitartott amellett, hogy nem politikai, hanem szakmai okokból tartotta vissza Brüsszel a Magyarországnak járó összeget. Aztán a napokban a Szabad Európa cikkéből kiderült, hogy mégis. A gyerekek szexuális befolyásolása miatt történhetett mindez. Tehát politikai okokból, amit Orbán Viktor mai rádióinterjújában meg is erősített.

A magyarok úgy látják, hogy Ukrajna jobban járna a béketárgyalással a háború folytatása helyett

A magyarok döntő többsége (70 százalék) szerint inkább a béketárgyalások állnának Ukrajna érdekében, nem pedig a háború folytatása – derül ki a Nézőpont Intézet aktuális kutatásából. Politikai hovatartozástól függetlenül, minden társadalmi csoportban többségi álláspont, hogy az ukránok érdekében állna a béketárgyalások megkezdése.

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

Miután a marokkói válogatott vasárnap 2-0-ás győzelmet aratott Belgium felett, a többed-generációs marokkói hátterű, ám már belga állampolgárságú bevándorlók lángba borították Brüsszelt és tűzijátékot lőttek a rendőrökre. A fősodratú médiumok szokásos valóságtorzító beszámolói szerint a vandalizmusért a „marokkói szurkolók” tehetők felelőssé, ami akár igaz is lehetne, ha a világbajnokság Belgiumban lenne és nem Katarban. Ráadásul érdekes módon hasonló eseményekre került sor a szintén nagylétszámú marokkói populációval rendelkező hollandiai Rotterdamban is. Szóval az egyetlen lehetséges magyarázat, hogy a progresszívok által néhány éve még vehemensen tagadott és „szélsőjobboldali fantazmagóriának” titulált párhuzamos társadalmak integrációra képtelen bevándorlói állnak az erőszakos cselekmények mögött. De miért lepődik meg azon bárki, hogy az erős etnikai-vallási-kulturális identitással rendelkező bevándorlók nem akarnak beilleszkedni olyan nyugat-európai országokba, amelyek minden eszközzel saját kultúrájuk, szokásaik és történelmük felszámolásán munkálkodnak? A multikulturalizmus az identitásnélküli Európában egyetlen dologra képes: folyamatos feszültségforrást generálni.

Franciaország már készül a téli áramkimaradásokra

Franciaország már készül a téli áramkimaradásokra

Jelenleg az ország reaktorainak fele nem üzemel a folyamatban lévő karbantartások miatt, az erőművek új generációja pedig még nem épült meg.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére