Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A ballibek összes határvédelemmel szembeni érvére rácáfol a kebabos nemi erõszakoló

Vincze Viktor Attila

2018.09.14. 15:00

Szomorúak a hazai és nemzetközi migránssimogatók a pesti kebabosoknál dolgozó afgán migráns által elkövetett nemi erõszakok nyilvánosságra kerülése miatt. Az afgán esete miatt semmivé vált a bevándorlók integrációjáról meg a migránsok Magyarországról való továbbutazásáról szóló meséjüknek a hitelessége.

A magyarországi és külföldi ballib sajtó, valamint a politikusok évek óta azt mantrázzák, hogy szerintük teljesen felesleges a magyar határkerítés. Azt állítják, hogy nem is jön, meg nem is jönne azon keresztül senki Magyarországra, illetve ha át is jönne, akkor sem maradna itt, hanem továbbállna valahová máshová Nyugat-Európába.

Ehhez képest most kiderült, hogy egy menekültként Magyarországon bejelentkező és ideiglenes tartózkodásra jogot kapó, oltalmazotti státuszú afgán migráns több nemi erőszakot és más szexuális bűncselekményeket is elkövetett röpke egy-két hónapon belül.

Az afgán esete egyedi, de önmagáért beszél.

Bizonyította, hogy nagyon is igaza van a magyar kormánynak, amikor azt állítja, hogy a kontrollálatlan migráció biztonsági kockázatot jelent és a bűnözés növekedésével jár.

Ugyanakkor pedig azt is bebizonyította, hogy a harmadik világból érkező migránsok számára Magyarország ma már igenis ugyanolyan vonzó célállomás lehet, mint bármelyik nyugat-európai EU-tagállam.

A nemi erőszakkal meggyanúsított afgán bevándorló több ezer kilométer távolságból érkezett Magyarországra, ahol oltalmazotti státuszt kapott, az ezzel járó juttatásokkal és szolgáltatásokkal együtt. A nincstelen afgán „fiatal” már magyar iskolába is járt, és mint kiderült, több kebabosnál is dolgozott.

Az oltalmazotti státusz megszerzése után továbbmehetett volna bármelyik másik uniós tagállamba, de ő inkább itt maradt. A bűncselekmény elkövetése után viszont azonnal elindult Németországba.

Integrálódni viszont azért annyira nem akarhatott Magyarországon. Ezt jól mutatja, hogy csak a szülőföldjének kultúrköréhez tartozó, illetve a hozzá hasonló migráns alkalmazottakkal teli kebabosoknál dolgozott.

Ennyi. Kár tagadni.

Bár az Európai Parlament leglelkesebb Soros-bérence, Judith Sargentini szerint biztos, hogy Magyarország, a diktatórikus magyar kormány és a magyar emberek tehetnek arról, hogy az afgán bevándorló magyar nőket erőszakolt meg.

Természetesen általában véve egy ember cselekedeteiből nem szabad általánosítást levonni egy közösségre vagy nemzeti csoportra nézve sem. Ez az agán bevándorló esetére is érvényes kell, hogy legyen. Ugyanakkor viszont nem lehet letagadni és legfőképpen elhallgatni azokat az összefüggéseket, amire ez az eset is rámutat. A hivatalos német statisztikai adatok szerint például Németországban a bevándorlók a többségi társadalmon belüli arányukhoz képest sokkal több bűncselekményt és kiemelkedően több szexuális bűncselekményt követnek el.
 
Ez pedig azzal hozható összefüggésbe, hogy a mostanában Európába érkező migránsok többsége egyedülálló férfi, akik közül sokan nem fogadják el és nem is tartják be a befogadó állam együttélési szokásjogát, az írott és íratlan törvényeit, valamint hajlamosak az erőszakos cselekmények elkövetésére is.
 
A 888.hu véleményrovatának szerzői: Bertha LászlóFalusi VajkFűrész GáborGFGH.I.Ifj. Lomnici ZoltánKetipisz SztavroszMegadja GáborPozsonyi ÁdámSzentesi Zöldi László, Vincze Viktor Attila.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére