Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Piszkostizenkettő
 
 
 
 

A ballibek összes határvédelemmel szembeni érvére rácáfol a kebabos nemi erõszakoló

Vincze Viktor Attila

2018.09.14. 15:00

Szomorúak a hazai és nemzetközi migránssimogatók a pesti kebabosoknál dolgozó afgán migráns által elkövetett nemi erõszakok nyilvánosságra kerülése miatt. Az afgán esete miatt semmivé vált a bevándorlók integrációjáról meg a migránsok Magyarországról való továbbutazásáról szóló meséjüknek a hitelessége.

A magyarországi és külföldi ballib sajtó, valamint a politikusok évek óta azt mantrázzák, hogy szerintük teljesen felesleges a magyar határkerítés. Azt állítják, hogy nem is jön, meg nem is jönne azon keresztül senki Magyarországra, illetve ha át is jönne, akkor sem maradna itt, hanem továbbállna valahová máshová Nyugat-Európába.

Ehhez képest most kiderült, hogy egy menekültként Magyarországon bejelentkező és ideiglenes tartózkodásra jogot kapó, oltalmazotti státuszú afgán migráns több nemi erőszakot és más szexuális bűncselekményeket is elkövetett röpke egy-két hónapon belül.

Az afgán esete egyedi, de önmagáért beszél.

Bizonyította, hogy nagyon is igaza van a magyar kormánynak, amikor azt állítja, hogy a kontrollálatlan migráció biztonsági kockázatot jelent és a bűnözés növekedésével jár.

Ugyanakkor pedig azt is bebizonyította, hogy a harmadik világból érkező migránsok számára Magyarország ma már igenis ugyanolyan vonzó célállomás lehet, mint bármelyik nyugat-európai EU-tagállam.

A nemi erőszakkal meggyanúsított afgán bevándorló több ezer kilométer távolságból érkezett Magyarországra, ahol oltalmazotti státuszt kapott, az ezzel járó juttatásokkal és szolgáltatásokkal együtt. A nincstelen afgán „fiatal” már magyar iskolába is járt, és mint kiderült, több kebabosnál is dolgozott.

Az oltalmazotti státusz megszerzése után továbbmehetett volna bármelyik másik uniós tagállamba, de ő inkább itt maradt. A bűncselekmény elkövetése után viszont azonnal elindult Németországba.

Integrálódni viszont azért annyira nem akarhatott Magyarországon. Ezt jól mutatja, hogy csak a szülőföldjének kultúrköréhez tartozó, illetve a hozzá hasonló migráns alkalmazottakkal teli kebabosoknál dolgozott.

Ennyi. Kár tagadni.

Bár az Európai Parlament leglelkesebb Soros-bérence, Judith Sargentini szerint biztos, hogy Magyarország, a diktatórikus magyar kormány és a magyar emberek tehetnek arról, hogy az afgán bevándorló magyar nőket erőszakolt meg.

Természetesen általában véve egy ember cselekedeteiből nem szabad általánosítást levonni egy közösségre vagy nemzeti csoportra nézve sem. Ez az agán bevándorló esetére is érvényes kell, hogy legyen. Ugyanakkor viszont nem lehet letagadni és legfőképpen elhallgatni azokat az összefüggéseket, amire ez az eset is rámutat. A hivatalos német statisztikai adatok szerint például Németországban a bevándorlók a többségi társadalmon belüli arányukhoz képest sokkal több bűncselekményt és kiemelkedően több szexuális bűncselekményt követnek el.
 
Ez pedig azzal hozható összefüggésbe, hogy a mostanában Európába érkező migránsok többsége egyedülálló férfi, akik közül sokan nem fogadják el és nem is tartják be a befogadó állam együttélési szokásjogát, az írott és íratlan törvényeit, valamint hajlamosak az erőszakos cselekmények elkövetésére is.
 
A 888.hu véleményrovatának szerzői: Bertha LászlóFalusi VajkFűrész GáborGFGH.I.Ifj. Lomnici ZoltánKetipisz SztavroszMegadja GáborPozsonyi ÁdámSzentesi Zöldi László, Vincze Viktor Attila.

OLVASTAD MÁR?

Piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Századvég: a magyarok többsége szerint nemzeti kézben kell tartani az energiaszabályozást

Az Európai Parlament márciusban elfogadta a „Tiszta energia minden európainak” címet viselő javaslatcsomagot. Az új jogszabály elfogadása felgyorsítaná az európai energiaunió létrejöttét. A Századvég Gazdaságkutató Zrt. közvélemény-kutatása alapján azonban a magyar emberek inkább nemzeti hatáskörben tartanák az energiaellátást.

Január elején életbe lép a négygyermekes anyák szja-mentessége

Január elején életbe lép a négygyermekes anyák szja-mentessége

Kétharmad

Jövő januárban életbe lép a négy- vagy többgyermekes anyák személyijövedelemadó-mentessége – mondta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Migránsbűnözésről szóló statisztikákat hamisított meg a holland migrációs miniszter

Migránsbűnözésről szóló statisztikákat hamisított meg a holland migrációs miniszter

Amerika, London, Párizs

Lemondásra kényszerült Mark Harbers migrációért felelős miniszter, miután egy szemtelenül kozmetikázott jelentést mutatott be a parlamentnek.

Orbán Viktor: Európa jövője nem játék

Orbán Viktor: Európa jövője nem játék

Kétharmad

A felvidéki magyarságot is szavazásra buzdította és a Magyar Közösség Pártja (MKP) támogatását javasolta a szlovákiai magyaroknak Orbán Viktor, aki szerda délután a Karmelita kolostorban fogadta Menyhárt Józsefet, az MKP elnökét – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére