Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyomozni kezdtek Greta Thunberg ellen

888.hu

2021.02.04. 19:00

A radikális klímaaktivista Twitteren üzenget.

Indiában napok óta zavargások vannak, miután a helyi gazdák dühbe jöttek a kormány agrárreformokat jelentett be. A kormány szerint az új törvények új lehetőségeket hordoznak a gazdák számára, a tiltakozók szerint viszont a törvények a magánvásárlóknak kedveznek, nem pedig nekik.

A demonstráló gazdák többször is összecsaptak a rendőrséggel. A hírek szerint legalább egy tüntető életét veszítette, és több száz rendőr sérült meg a zavargásokban.

Ahogy ilyenkor lenni szokott, a celebek is késztetést éreztek arra világszerte, hogy elmondják véleményüket az indiai történésekkel kapcsolatban, így

Greta Thunberg svéd klímaaktivista is megszólalt.

A New York Post beszámolója szerint a 18 éves Thunberg véletlenül megosztott egy listát a Twitter-oldalán, amelyen állítólag az látható, hogy mit kell üzennie az Indiában zajló eseményekkel kapcsolatban.

Az amerikai lap beszámolója szerint a javaslatok között leírták, hogy mit kellene megosztania, illetve, hogy jelölje be a világhírű énekesnőt, Rihannát is. A listát állítólag egy kanadai civil szervezet állította össze, amely kiáll az indiai gazdák mellett.

A Poetic Justice Foundation úgy tűnik nem is tagadja, hogy hírességekkel áll kapcsolatban a Facebook-oldalukon több bejegyzést is megmutattak, amelyet énekesek, sportolók és Thunberg megosztott.

Természetesen Thunberg törölte a tweetet, majd később ismét jelentkezett, megosztva egy eszköztárat, amelyet állítólag az indiai gazdák állítottak össze és a célja, hogy az emberek segítsék az ügyüket.

Az indiai kormány azonban nem nézi ölbe tett kézzel, hogy Thunberg és társai beleszólnak a helyi ügyekbe. India külügyminisztériuma közzétett egy közleményt, amelyben „külföldi személyeket” és hírességeket „szenzációhajhászással” és „agendájuk érvényesítésének megkísérlésével” vádoltak meg.

Az új-delhi rendőrség nyomozni is kezdett Thunberg ellen bűnrészesség miatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére