Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ökojobb

Egy régi magyar hagyomány, amivel szebbé teheted a környezetedet

Egy régi magyar hagyomány, amivel szebbé teheted a környezetedet

Ökojobb

Tudtátok, hogy a faültetéshez kapcsolódik egy ősi magyar hagyomány? Szép népszokásnak számít facsemetét ültetni, ha gyermek születik. Ezzel nemcsak a hagyományainkat ápolhatjuk, hanem hozzájárulhatunk az éghajlatváltozás káros hatásainak mérsékléséhez.

Megszökött egy delfin az orosz haditengerészettől

Egy norvég halász sikeresen eltávolította egy fehér delfin hámját, az állat valószínûleg az orosz haditengerészet egy létesítményébõl szökött meg, és az elmúlt napokban több alkalommal is megközelítette a halászhajókat Norvégia északi partjainál.

Közel 16 millió focipályányi erdőterület pusztult el 2018-ban

Az ökoszisztémára leselkedõ legnagyobb veszélyt a trópusi esõerdõk eltûnése jelenti.

Biztos környezetbarát az elektromos autó?

Egy tanulmány részletesen foglalkozott azzal, hogy vajon az elektromos autók tényleg annyival zöldebbek-e, mint amennyire promózzák azokat. Arra jutottak, hogy nem biztos, és még az is lehet, hogy a sokat szidott dízelek kisebb ökológiai lábnyommal rendelkeznek.

A környezetvédelem nem egy baloldali dolog

Dieter Stein, a Junge Freiheit címû jobboldali német lap fõszerkesztõje arra hívja fel a figyelmet írásában, hogy a jobboldali érzelmû embereknek nem szabad hagyniuk, hogy a baloldal kisajátítsa az ökológiai témákat, hiszen annak konzervatív gyökerei vannak.

Véget érhet az invázió? Megjelent Európában a poloskák természetes ellensége!

Svájc egyik déli kantonjában jelent meg az ázsiai márványpoloskák természetes ellensége, a szamurájdarázs. Ha minden jól megy, akkor ezek az állatok számolhatnak le a brutális poloskainváziókkal.

Hajnal Gyöngyi: mára a legtöbben nem is ismerik ezt az impozáns magyar kutyafajtát

A kuvasz igazi hungarikum, de sajnos a kihalás szélére sodródott. Erre a szomorú tényre a Hunnia Kuvasz Tenyésztõi és Kulturális Egyesület hívta fel a figyelmet. Hajnal Gyöngyi, a szervezet elnöke a 888.hu-nak kifejtette, hogy mi lehet az oka annak, hogy a magyar kutyafajták közül az egyik legrégebbi nyájõrzõ kutya a kihalás szélére sodródott, milyen típusú embernek való ez az impozáns fajta, valamint hogyan tehetünk szert egy jó vérvonalú kuvaszra.

Kiábrándító látványt nyújt a kiszáradt lillafüredi vízesés

A klímaváltozás Magyarországot sem kíméli. Sokat sütött a nap és kevés volt a csapadék, az aszály pedig a lillafüredi vízesést is érintette.

Mi történik a vízzel, miután elhagyja az otthonunkat?

Magyarország egyik legkorszerûbb szennyvíztisztítója a Dél-pesti Szennyvíztisztító Telep, amely még európai szinten is az élvonalba tartozik. A telepen egy különleges magyar fejlesztés is helyet kapott. Megnéztük, hogyan tisztítják a bekerülõ szennyvizet.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére