Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szabadon bûnözhetsz két hétig Budapesten

Bokor Gábor

2017.10.17. 20:18

Van egy felfestett buszsáv, amit büntetlenül lehet használni, csak épp senki sem tud róla.

Van egy része a fővárosnak, ahol ugyan felfestették a buszsávokat, azonban szabadon lehet őket használni. Az autósok egyelőre inkább elkerülik a sávot, azonban nyugodtan igénybe lehet venni, nem jár érte a sárga csekk.

A Váci úton festettek fel a napokban pár buszsávot, melyeknek a metrópótlás ideje alatt lesz fontos szerepe, hiszen a pótlóbuszok szabad közlekedését fogják garantálni.

Mivel a metrófelújítás a tervek szerint november elején kezdődik, ezért még két hétig a Váci út teljes szélességét használhatják az autósok.

Ezt a hírt BKK is megerősítette.

A Váci úton és az újpesti Árpád úton jelenleg tart a buszsávok kialakítása: felfestésük már megtörtént, hiszen ez nem egy éjszaka alatt elvégezhető feladat, de azokat jelenleg még használhatják az autósok is"

– írta a BKK az Origónak.

A közlekedési központ figyelmeztet arra is, hogy a buszsávokra vonatkozó szabályozások akkor lépnek életbe, amikor nemcsak a burkolati jelek, hanem az erről szóló jelzőtáblák is a helyükön lesznek.

A táblákat tervezetten a metrópótlás kezdetét megelőző este helyezzük ki, hogy az esetleg szükséges hibajavításokat másnapra elvégezhessék"

– áll a BKK közleményében, mely kitér rá, hogy az elkülönített sávot az Árpád úton szakaszosan, a Váci út érintett szakaszán pedig végig jelölik ki, ez az északi metrószakaszon zajló felújítás ideje alatt a hét összes napján érvényben marad.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére