Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Részeg milliomos miatt halt meg a világbajnok kajakos

Kékes Viki

2017.03.20. 07:28

Egy másik autóval versenyzett Mercedesével Janza Richárd gyilkosa.

Eddig annyit tudtunk a kajak-kenu sport egyik legnagyobb reménységének, Janza Richárdnak a haláláról, hogy szombatra virradó éjjel autóbalesetben hunyt el a mindössze 21 éves versenyző. A Blikk friss információi szerint egy részeg milliomos hajtott fékezés nélkül a piros lámpánál várakozó, vétlen kajakos kocsijába.

A tragédia a III. kerületi Szentendrei úton történt. A Mercedes a megengedettnél lényegesen nagyobb sebességgel haladt, a szemtanúk szerint egy másik autóval versenyzett. Ebben a tempóban vágódott hátulról a piros lámpánál várakozó BMW-be. Az ütközés erejére jellemző, hogy mindkét autó méterekkel repült arrébb, három lámpaoszlopot is kidöntöttek. Az irtózatos ütközéskor a roncsba szorultak, a kajakost és társát a tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból. A mentők már nem tudták megmenteni az életüket. Az áldozatok egyike Janza Richárd ifjúsági világbajnok kajakos volt, egyesülete tette közzé a gyászhírt. Az a­utót vezető barátja, D. Bálint is azonnal meghalt.

A Mercedes CLK-t vezető fia­tal férfi, O. Á. súlyos gerinc- és bordasérülést szenvedett a balesetben, őt jelenleg is kórházban ápolják. A kórtermet rendőrök felügyelik a nap 24 órájában. A Blikk – egy nevét elhallgató közeli baráttól – úgy tudja, a balesetet okozó autós jócskán felöntött a garatra. Ezt támasztja alá, hogy véréből legalább négy üveg bornak megfelelő alkoholmennyiséget mutattak ki a baleset utáni vizsgálatok. A férfit a kórházban kihallgatták a rendőrök, de nem tett vallomást. Előzetes letartóztatásáról hétfőn dönt a bíróság.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére