Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Politikai indíttatású orális szexturné indul Olaszországban

Tóth Dalma

2017.01.30. 11:08

Paola Saulino azt ígérte, hogy orálisan kielégíti azokat a szavazókat, akik nemmel szavaznak az olasz népszavazáson. Az olasz modell tartotta a szavát.

A 27 éves lány turnéja január 7-én kezdődött Rómában és január 21-én ért véget Palermóban. Az első körben állítólag több mint 400 szavazóval volt dolga. A héten szerdán indul második körútjára, és azt mondta meg sem áll az egy millió kuncsaftig.

Paola azt mondta kicsit elfáradt az első 400 szavazó után, pedig lenne még dolga. Összesen 19,4 millió ember szavazott nemmel az olasz referendumon.

Turnéja a "Pompa Tour" nevet kapta. Egy kis videó, hogy nézhet ki egy menet:

Paola azt mondta, hogy az orális szexre mindig egy privát szobában kerül sor, és ő dönti el, hogy az illetőnek kell-e óvszert húznia vagy sem – írja a Mirror.

A modell elmesélte azt is, hogy egyik alkalommal a kuncsaftja elsírta magát, és azt mondta, hogy "sajnálom, túl szégyenlős vagyok". Paola minden tőle telhetőt megtett, hogy a férfi feloldódjon, de pár perc múlva a pasas úgy döntött, hogy inkább távozik, mert kényelmetlenül érezte magát.

Az orális szexre e-mailben kell jelentkezni. A kuncsaftok kapnak egy foglalási számot, és értesítik őket a "rendezvény" helyszínéről, ahol sajnos sorban kell állniuk a szolgáltatásért.

A Pompa Tour második köre március 8-án ér véget.

A legtöbb ember azt hitte, hogy a modell visszavonja az ígéretét, miután 59 százalékkal a nemek győztek a népszavazáson, de Paola rácáfolt a pletykákra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére