Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minek ölitek meg egymást?

Bokor Gábor

2016.11.26. 20:28

Idén sem úsztuk meg azt, hogy ne történjen tragédia az amerikaiak kedvenc ünnepe, a Black Friday alatt, mikor hatalmas akciókkal vehetnek gyakorlatilag bármit az emberek.

Idén sem úsztuk meg azt, hogy ne történjen tragédia az amerikaiak kedvenc ünnepe, a Black Friday alatt, mikor hatalmas akciókkal vehetnek gyakorlatilag bármit az emberek.

Ahogy az utóbbi években megszoktuk, idén is hatalmas balhék törtek ki pár leértékelt TV miatt. A Black Friday alatt az emberek gyakorlatilag transzban várják a boltok nyitását, csakhogy pár dollárral olcsóbban vegyék meg a "jóárasított" kütyüket. 

A kapitalizmus győzelme és szégyene

Azon túl, hogy egyszer röhögünk a tülekedő embereken, valahol elszomorító, hogy parkolóhelyek miatt lövöldöznek, máshol pedig a családi kiszerelésű WC-papír miatt verekednek össze a felhergelt vásárlók. Az eddigi adatok szerint két ember halt meg az olykor teljesen feleslegesen megvásárolt, leértékelt cuccokért folyó küzdelemben. 

Az első halott New Jerseyben vesztette életét, ahol lövöldözés tört ki egy parkolóhely miatt, míg a nevadai Renóban, hasonló indokkal lőttek le egy embert. 

Az adatok szerint 2006 óta összesen hét halálos áldozatot és 98 súlyos sérülést követelt a Black Friday.

A pénteki őrületben az egyik columbusi áruházban a DVD-lejátszók miatt pattant ki tömegverekedés. 

Azonban nem csak az Egyesült Államokban golyóznak be az emberek: az angliai Leedsben a sorban állás közben megkéseltek egy szolgálaton kívüli rendőrt, a dél-afrikai Durbanben pedig a családi kiszerelésű akciós WC-papírok miatt tört ki tömegverekedés.

Ezt pedig csak ideteszem:

(NYP, iTV, HVG)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére