Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A jövõben a drónok viszik majd ki a csomagod

888.hu

2015.11.30. 10:38

Mindössze fél óra alatt kiszállítanak bármit az internetrõl egészen a házunkig.

Az internetes piac egyik legnagyobb szereplője az Amazon bemutatta az egyelőre csak prototípusként létező saját fejlesztésű drónját, ami könnyen forradalmasíthatja az internetes vásárlást. Na meg újabb olyan munkahelyeket szüntethet meg.

A Prime Air fantázianevet viselő repülőszerkezet paramétereiről túl sokat nem tudni, de az biztos, hogy a tervezők komolyan vették a feladatukat, ugyanis a drón inden irányba képes lesz könnyedén manőverezni a beépített érzékelőinek köszönhetően, így arra is képes lesz, hogy elkerülje az útjába kerülő akadályokat, mindezt 25 kilométeres hatótávolságban.

A szerkezetet a Top Gearből ismert Jeremy Clarkson mutatta be egy videóban, amiből kiderül, hogy nemcsak egy fajta drónt tervez az Amazon, hanem egy egész csomót, ahhoz igazítva őket, hogy hol és milyen körülmények között kell majd használni őket.

A cég szerint a Prime Air képes lesz épségben eljuttatni bármilyen csomagot a vevőkhöz mindössze 30 perc alatt.

A drón bevezetésére azért még várni kell, és nem csak azért mert még nem kezdődött meg a gyártás, hanem mert nem lesz egyszerű minden engedélyt megszerezni. Az amerikai repülésbiztonsági felügyelet például elég kemény dió lesz, és várhatóan komolyan megnehezítik majd az Amazon dolgát. A felügyelet ugyanis tiltja, hogy drónok a bevett repülési magasságban repüljenek.

Az internetes cégnek van miből fejlesztenie, mivel az online boltok csak Angliában közel 500 milliárdos bevételt várnak a Balck Friday-tól és azt követő hasonló, azonban kifejezetten internetre szorítkozó eseménytől a Cyber Monday-tól.

(Mirror)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére