Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Volner élesítette a bombát Gyurcsányék alatt

Horváth K. József

2021.11.21. 13:15

Szegény néhai Heller Ágnes biztosan szomorú ott, a felhő szélén, letekintve a választásra készülő kedvenc politikai gyülekezetére, a Gyurcsány-koalícióra, amelynek a hatalom megszerzése érdekében a kommunisták ősellenségének önmagát kikiáltó Jobbikkal való szövetkezésre személyesen adta meg a jóváhagyást.

Egy friss Volner János-nyilatkozat hallatán ugyanis meglazulóban van az a jobbikos gerenda, amely a gyurcsányisták politikai hatalmát hivatott stabilizálni választási győzelmük esetére. A Jobbik egykori alelnökének bejelentése szerint ugyanis Fletóék akkor sem nyerhetnek, hogyha a szavazatok összeszámlálása után ilyen eredmény jönne ki. Elmondása szerint ugyanis van még a pártban egy-két olyan embere, akiknek a választáson komoly esélyük van a mandátum szerzésre, s ha a hatalom Fidesz számára történő megtartása szempontjából szükség van rá, akkor ő minden további nélkül ki tudja szedni őket a kommunisták soraiból. – Vannak még olyan jobbikosok Jakab Péter pártjában, akik csak azért tagok, mert hozzám hűségesek. Velük folyamatosan kapcsolatban vagyok, és kész vagyok 2022-ben egy-két mandátumot áthozni annak érdekében, hogy a baloldal ne kerüljön hatalomra – mondta a Magyar Nemzetnek Volner János. A Hír Tv-ben pedig így fogalmazott: „Ki lehet szedni még jobbikosokat a pártból. Tehát ha Gyurcsányék abban bíznak, hogy a Jobbikkal szövetségre lépnek, és ilyen módon szerzik meg az ország irányítását, én meg tudom ígérni mindenkinek, hogy ki fogok szedni egy-két embert a Jobbikból, és át fogom állítani őket a másik oldalra, hogy a baloldalnak ebben az országban soha ne lehessen parlamenti többsége.”

– Hukk! – hallhatnánk lelki füleinkkel Gyurcsány reakcióját a fenti mondatok olvastán. Tudjuk, a csuklás a rekeszizom akaratlan görcse, aminek során gyors belégzés jön létre. A csuklást kiválthatja a gyomor feszülése, az alkoholfogyasztás, a stressz, a nevetés, az izgalom és a hőmérsékletváltozás is. Gyurcsány esetében ugye több kiváltó ok is számba jöhet, de ezúttal nem az alkoholfogyasztás, nem is a nevetés valószínűsíthető, sokkal inkább a stressz, az izgalom lehet az okozója. Pedig tudjuk, a módszert a DK többször, zokszó nélkül alkalmazta, például a Fővárosi Közgyűlésben dominanciája megszilárdításához.

Volner nyilatkozatából kitűnik, hiába tesz Fletónak csilliárd alkalommal hűségesküt Jakab Péter, hogy a jövőben már soha nem bújik ki hátsója melegéből, hiába vállalta magára a parlamentben az udvari bolond szerepét, miért már a fél ország röhög rajta, s vele együtt politikai főnökén, Gyurcsányon is, ha egy köpönyegforgató párt tagjainak lelkébe egyenként senki nem képes belelátni. A jobbik alapító nyilatkozatában ugyanis a mai napig benne van, hogy „Az elsődleges feladat a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból.” Ennek ellenére a Böszme nem lehet biztos benne, hogy most a látszólag a Jobbikban Jakabnak feltétlen engedelmességet fogad párttagok mindegyike szíve szerint is úgy gondolja a dolgot, s nem csak a kínálkozó alkalomra vár, hogy eleget tegyen az alapító nyilatkozat iránymutatásának. Ha tetszik, Volner hívásának.

Már csak ezért is okkal gondolhatunk erre, hiszen Jakab Péter lakásmutyiját is a Jobbik két elnökségi tagja tárta fel a sajtó előtt, akik szintén nem tudnak beletörődni abba, hogy milyen önkényesen irányítja Jakab Péter a pártot a baloldal szolgálatában.

Ne feledkezzünk el azonban megemlékezni Volner János bátor kiállásáról sem, akit már eddig is nagyon tudnak utálni a baloldalon. Még márciusban az ATV Csatt című műsorában volt párttársa, Bencsik János volt elégedetlen a műsor ültetési rendjével, s önkényesen – átrendezve a stúdiót – látványosan elült Volner János mellől, csatlakozva a másik két baloldali szereplő – Szanyi Tibor és Szabó Szabolcs – mellé.

Fotó: Bencsik áthurcolkodik Volner mellől a baloldalra. Fotó: ATV.hu

Volnert azonban a jelek szerint a legkevésbé sem zavarják az ilyen látványos, Gyurcsánynak behódoló, ellenséges gesztusok. Kijelentette: – Nem fogom hagyni, hogy a baloldal hatalomra jusson, ráadásul pont azzal a párttal, ami a mi pénzünkből, a mi munkánkból épült fel parlamenti párttá. A Jobbik elárulta a nemzetet, nem segíthetik hatalomra Gyurcsány Ferencet.

Bár a Fidesz magasan vezet a közvéleménykutatásokban, s ha az aktivistái lejárják a környezetüket, elvégzik a munkájukat, ahogy a kongresszuson ígérték, mozgósítva a szavazókat a választáson való részvételre, akkor Volner nélkül sem lehet baj.

Ettől függetlenül jól cseng a fülekbe Zalatnay Sarolta örökzöld slágere, amelynek címe: Mindig kell egy barát!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Amerikában egy elsős tanár 'szexuális furcsaságairól' beszél a diákjainak

Egy első osztályos tanárnő, kedvenc pillanatai mindig azok, amikor a diákjai furcsaságairól kérdezik.

Ők merik kioktatni Kövér Lászlót?

Ők merik kioktatni Kövér Lászlót?

Önkritika, az nincs, gyűlölködés, az van. Nézzük meg, kik követelik a házelnök lemondását!

Nőtt a genderideológiát elutasítók száma Magyarországon

Az Alapjogokért Központ új közvélemény-kutatásából kiderült, hogy hazánkban egyre többen utasítják el a genderideológiát és annak állításait.

Már nemcsak a múltat akarják elpusztítani, hanem a jövőt is

Már nemcsak a múltat akarják elpusztítani, hanem a jövőt is

Elképzelhető, hogy a woke-ideológia követői már nemcsak a múltat akarják eltörölni, hanem tönkre akarják tenni a jelent, és a jövőt is irányítani akarják.

A Notre-Dame is a woke-ideológia áldozatává válhat

A Notre-Dame is a woke-ideológia áldozatává válhat

A 2019-es tűzvészben megsérült katedrális külsejét az eredetinek megfelelően állítanák helyre, a belső tér viszont bizarr átalakítás áldozata lehet.

A Népszava elismerte Kövér igazságát, ami orrba verte az ellenzéket

A Népszava elismerte Kövér igazságát, ami orrba verte az ellenzéket

Úgy fest, gumicsonttá kezd silányulni Kövér László házelnök másfél évvel ezelőtti, a balliberális portálok révén a napokban kiszivárogtatott beszéde.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére