Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Volner élesítette a bombát Gyurcsányék alatt

Horváth K. József

2021.11.21. 13:15

Szegény néhai Heller Ágnes biztosan szomorú ott, a felhő szélén, letekintve a választásra készülő kedvenc politikai gyülekezetére, a Gyurcsány-koalícióra, amelynek a hatalom megszerzése érdekében a kommunisták ősellenségének önmagát kikiáltó Jobbikkal való szövetkezésre személyesen adta meg a jóváhagyást.

Egy friss Volner János-nyilatkozat hallatán ugyanis meglazulóban van az a jobbikos gerenda, amely a gyurcsányisták politikai hatalmát hivatott stabilizálni választási győzelmük esetére. A Jobbik egykori alelnökének bejelentése szerint ugyanis Fletóék akkor sem nyerhetnek, hogyha a szavazatok összeszámlálása után ilyen eredmény jönne ki. Elmondása szerint ugyanis van még a pártban egy-két olyan embere, akiknek a választáson komoly esélyük van a mandátum szerzésre, s ha a hatalom Fidesz számára történő megtartása szempontjából szükség van rá, akkor ő minden további nélkül ki tudja szedni őket a kommunisták soraiból. – Vannak még olyan jobbikosok Jakab Péter pártjában, akik csak azért tagok, mert hozzám hűségesek. Velük folyamatosan kapcsolatban vagyok, és kész vagyok 2022-ben egy-két mandátumot áthozni annak érdekében, hogy a baloldal ne kerüljön hatalomra – mondta a Magyar Nemzetnek Volner János. A Hír Tv-ben pedig így fogalmazott: „Ki lehet szedni még jobbikosokat a pártból. Tehát ha Gyurcsányék abban bíznak, hogy a Jobbikkal szövetségre lépnek, és ilyen módon szerzik meg az ország irányítását, én meg tudom ígérni mindenkinek, hogy ki fogok szedni egy-két embert a Jobbikból, és át fogom állítani őket a másik oldalra, hogy a baloldalnak ebben az országban soha ne lehessen parlamenti többsége.”

– Hukk! – hallhatnánk lelki füleinkkel Gyurcsány reakcióját a fenti mondatok olvastán. Tudjuk, a csuklás a rekeszizom akaratlan görcse, aminek során gyors belégzés jön létre. A csuklást kiválthatja a gyomor feszülése, az alkoholfogyasztás, a stressz, a nevetés, az izgalom és a hőmérsékletváltozás is. Gyurcsány esetében ugye több kiváltó ok is számba jöhet, de ezúttal nem az alkoholfogyasztás, nem is a nevetés valószínűsíthető, sokkal inkább a stressz, az izgalom lehet az okozója. Pedig tudjuk, a módszert a DK többször, zokszó nélkül alkalmazta, például a Fővárosi Közgyűlésben dominanciája megszilárdításához.

Volner nyilatkozatából kitűnik, hiába tesz Fletónak csilliárd alkalommal hűségesküt Jakab Péter, hogy a jövőben már soha nem bújik ki hátsója melegéből, hiába vállalta magára a parlamentben az udvari bolond szerepét, miért már a fél ország röhög rajta, s vele együtt politikai főnökén, Gyurcsányon is, ha egy köpönyegforgató párt tagjainak lelkébe egyenként senki nem képes belelátni. A jobbik alapító nyilatkozatában ugyanis a mai napig benne van, hogy „Az elsődleges feladat a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból.” Ennek ellenére a Böszme nem lehet biztos benne, hogy most a látszólag a Jobbikban Jakabnak feltétlen engedelmességet fogad párttagok mindegyike szíve szerint is úgy gondolja a dolgot, s nem csak a kínálkozó alkalomra vár, hogy eleget tegyen az alapító nyilatkozat iránymutatásának. Ha tetszik, Volner hívásának.

Már csak ezért is okkal gondolhatunk erre, hiszen Jakab Péter lakásmutyiját is a Jobbik két elnökségi tagja tárta fel a sajtó előtt, akik szintén nem tudnak beletörődni abba, hogy milyen önkényesen irányítja Jakab Péter a pártot a baloldal szolgálatában.

Ne feledkezzünk el azonban megemlékezni Volner János bátor kiállásáról sem, akit már eddig is nagyon tudnak utálni a baloldalon. Még márciusban az ATV Csatt című műsorában volt párttársa, Bencsik János volt elégedetlen a műsor ültetési rendjével, s önkényesen – átrendezve a stúdiót – látványosan elült Volner János mellől, csatlakozva a másik két baloldali szereplő – Szanyi Tibor és Szabó Szabolcs – mellé.

Fotó: Bencsik áthurcolkodik Volner mellől a baloldalra. Fotó: ATV.hu

Volnert azonban a jelek szerint a legkevésbé sem zavarják az ilyen látványos, Gyurcsánynak behódoló, ellenséges gesztusok. Kijelentette: – Nem fogom hagyni, hogy a baloldal hatalomra jusson, ráadásul pont azzal a párttal, ami a mi pénzünkből, a mi munkánkból épült fel parlamenti párttá. A Jobbik elárulta a nemzetet, nem segíthetik hatalomra Gyurcsány Ferencet.

Bár a Fidesz magasan vezet a közvéleménykutatásokban, s ha az aktivistái lejárják a környezetüket, elvégzik a munkájukat, ahogy a kongresszuson ígérték, mozgósítva a szavazókat a választáson való részvételre, akkor Volner nélkül sem lehet baj.

Ettől függetlenül jól cseng a fülekbe Zalatnay Sarolta örökzöld slágere, amelynek címe: Mindig kell egy barát!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A csehekhez még nem indult meg az orosz kőolaj a Barátság vezetéken

Magyarországba és Szlovákiába viszont már igen, a MOL közbelépésének köszönhetően.

Magyarországra is megérkezett a kőolaj a Barátság vezetéken

Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka óta folyamatosan érkezik kőolaj Magyarországra is a Barátság kőolajvezetéken, miután a Mol átvállalta az orosz fél által fizetendő tranzitdíjat. A belföldi ellátás a néhány napos szünet ellenére nem volt veszélyben, hiszen Magyarország több hétre elegendő tartalékkal rendelkezik – közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) csütörtökön az MTI-vel.

Kijev félelme a téltől

Kijev félelme a téltől

A zaporizzsjai atomerőmű elfoglalása után nő a félelem Ukrajnában, hogy a fűtési infrastruktúrájuk komplett orosz kézre kerül vagy megsemmisül. Zelenszkij kormányának most az lenne a legjobb, ha a tél beköszönte előtt vége lehetne a háborúnak, ők ezt egy ukrán győzelemmel képzelik el.

Akár négynapos áramszünet is lehet januárban

Akár négynapos áramszünet is lehet januárban

Egész egyszerűen lekapcsolják az áramot és annyi, négy nap sötétség.

Még a tél és a hideg beállta előtt semmisítenék meg az oroszok harci kedvét az ukránok

Attól tartanak, hogyha tovább húzódik a háború, akkor Oroszország tönkre teszi az ország fűtési és energetikai infrastruktúráját.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére