Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Varju le akarja váltani Orbán Viktort

Horváth K. József

2022.07.07. 17:20

Varju László nem vacakolt. Az ATV-ben kerek perec kimondta, hogy miniszterelnök-csere kell. Méghozzá olyanra kell cserélni Orbán Viktort, aki meg tud állapodni az Európai Unióval.

 

Kedves ember ez a Varju László. Ezt már onnan is lehet tudni, hogy Gyurcsány Ferenc egyik legközelebbi, bizalmi munkatársa, sőt még a békés magyarokra lovasrohammal támadó Fletó kormányában is az volt, mi több, államtitkári stallumot birtokolt. Tudjuk erről a társaságról, hogy sosem akart jót a magyaroknak, hogy az Európai Parlamentben lévő képviselőik révén folyamatosan és intenzíven ássák a nemzet sírját.

Ennek az Európai Egyesült Államok létrehozatalát ezerrel támogató gyurcsányista testtartásnak egy újabb állomása Orbán Viktor nyílt megtámadása, leváltásának követelése, Varju szavaival „lecserélése”.

Annak a miniszterelnöknek az eltávolítást követeli a tévészékház biztonsági őreivel birokra kelő agresszor, akit alig négy hónappal ezelőtt elsöprő többséggel választott meg a magyar nép. Olyan mértékben, amelyhez foghatót az európai demokráciákban is ritkán látott a világ.

 

És akkor Varju azt mondja, hogy Orbánt le kell cserélni. És miért?

Azért, hogy az Európai Unió érvényesíteni tudja birodalmi, a kisebb nemzetállamok elnyomásához vezető politikáját. Az Európai Unió azért nem tud mindenben megállapodni konszenzussal saját szájíze szerint, mert Orbán Viktor a magyar érdekek védelmében gyakorolja a Lisszaboni szerződés által hazánknak, mint minden uniós tagállamnak biztosított jogait.

Ki kell mondani, amíg Orbán jót akar a magyaroknak, addig Varju és a gyurcsányista baloldal rosszat. Ezért adnak ilyen, a magyarokat félrevezető nyilatkozatokat, hogy a nézők háborodjanak fel és elégedetlenségükkel, s lázításuk következményeként remélt tiltakozásukkal menjenek szembe Orbánnal, gyengítsék a helyzetét, hogy esetleges elmozdításával elérjék a magyar érdekek erőtlen képviseltét. Végső soron hazánk letérdepelését az Európai Unió korifeusai előtt. A mosás helyett a ruhákat szellőztetéssel tisztítani akaró Timmermansok vagy a uniós vétójog sima eltörlését szorgalmazó Verhofstadtok előtt.

 

Az egyik baloldali párthoz közel álló szakértő meglehetősen kritikusan fogalmazott a baloldali politikusok szürkeállományának deficitjéről. Mint mondta, valaki kitalálta, hogy a miniszterelnök személyes szidalmazása, az Európai Unió dicsérete, meg egyéb, kisebb jelentőségű témák megpendítése kimerítik az ellenzéki politizálás tárgyát.

Varju László ezért is lehet király tehát a baloldalon, mert ugye nemcsak birkózik a tévészékház padozatán, hanem – mint az ATV-ben – most egy csapásra két legyet is ütött. Orbán leváltást követelte és az Uniót dicsérte.

 

Lehet azonban, hogy nemcsak a szellemi képességek hiánya vezet az egyszerű kommunikációhoz, hanem valami fentebbről érkező ukáz is ebbe az irányba tolja a biciklit. Valahol ott, ahol azt a nyilvánvaló ostobaságot írják ki provokációs céllal a Facebookjuk kezdőlapjára, hogy Magyarország kormánya törvénytelen.

Erre abból is lehet következtetni, hogy ugyanabban az ATV-s műsorban Róna Péter – ellenzékhez bekötött közgazdász, a gyurcsányisták köztársasági elnökjelöltje – szintén megszólalt, és mit ad Isten, ő is Orbán Viktor leváltását szorgalmazta és az Európai Uniót magasztalta. A gazdasági helyzet javítását célzó intézkedésekről szólva kijelentette:
„Azonnal meg kell állapodni az Európai Unióval, hogy ezek a pénzek jöjjenek. (…) Én azt látom, hogy ők [EU-szakértők – a szerző] nem látnak semmi olyan irányt, hogy Orbán Viktor irányt akarna változtatni. Ha nem változtat irányt, akkor nem jön a pénz.”
Mai hír: a kormány elfogadta az Unió javaslatait, Varju, Róna tehát árnyékra vetődött...

 

És a kör bezárult.

Ha nem sikerül demokratikus választásokon legyőzni a miniszterelnököt, akkor megpróbálják aljas áskálódással, hergeléssel, lázítással elérni céljukat. Mindenképpen azért, hogy rosszabb legyen Magyarországnak, a magyaroknak. Bárhonnan is közelítünk a gyűlölködő magatartás forrásához, az eredmény ugyanaz: ha a baloldalon múlik, akkor a magyarok ráfizetnek.

Gyurcsányék még háborús viszonyok között is képesek uniózni, noha látják, hogy a Lajtán túl a rossz uniós döntések miatt csökken az életszínvonal, hogy a drasztikusabb jövő évi kilátásokról ne is beszéljünk.

Szerencsére Orbán Viktor és a magyarok látják az érdekeiket és tudják a helyes választ.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Életben az embargó és az árplafon, Moszkva válaszolni akar

Életben az embargó és az árplafon, Moszkva válaszolni akar

Németországban pedig újabb migrációs válság elé nézhet.

Kártérítést követelnek a Gazpromtól német földgázimportőrök

Kártérítést követelnek a Gazpromtól német földgázimportőrök

Kártérítést követel a Gazprom orosz állami energiavállalattól a nem teljesített földgázszállítások miatt két német földgázimportőr – jelentette hétfőn a Handelsblatt című német napilap.

Matthäus szerint a német szövetség cserben hagyta a szivárványos válogatottat

Lothar Matthäus bírálta a Német labdarúgó Szövetséget, mert „cserbenhagyta a csapatot” a szivárványos OneLove karszalag viselése körüli huzavonában. Az egykori világbajnok labdarúgó a Sky Sports Germany műsorában elmondta, a vezérkar nem tudta kezelni a nyomást. A német sajtó szerint a játékosok többsége nem akart politikai állásfoglalásokat tenni Katarban, csak két játékos, Manuel Neuer és Leon Goretzka erőltette.

Orbán Viktor Albániába utazik az EU-Nyugat-Balkán csúcsra

Orbán Viktor Albániába utazik az EU-Nyugat-Balkán csúcsra

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délután Albánia fővárosába, Tiranába utazik az Európai Unió és a Nyugat-Balkán országainak csúcstalálkozójára – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére