Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Székesfehérváron akasztással fenyegetõzõ, ballib graffitikampány indult

Vincze Viktor Attila

2018.03.19. 13:40

Nem hullott terméketlen talajra a Soros György álcivil hálózata által terjesztett ellenzéki módszertani útmutatás, amely szerint minden eszköz megengedett a liberális politikai célok elérése érdekében.

Székesfehérváron a gondos aktivista kezek egyre több forgalmas közterületnél levő falfelületre graffitizik fel a Fideszt, illetve a város fideszes polgármesterét, Cser-Palkovics Andrást alpári, durva stílusban támadó, illetve egyben életellenes erőszakra felszólító üzeneteket.

Az országgyűlési választás napjának közeledtével egyre növekszik az erőszakos graffitik száma. Ez alapján pedig egyértelműen úgy tűnik, hogy a választási kampányban a balliberális ellenzék már nem elégszik meg pusztán a "hagyományos polgári ellenállás" eszközeivel, hanem láthatóan a megfélemlítésnek a törvényesség határán mozgó eszközeivel is szeretne élni.

Érdekes lelkivilága lehet annak a balliberális "politikai ellenállónak", aki például az egyik általános iskola előtti utcasaroknál levő házfalra helyezte el az ötvenes évek rákosista propaganda szövegeit idéző "rendkívül kifinomult" politikai üzenetét (Munkát kenyeret, Cser-Palkovicsnak kötelet!) – minden bizonnyal azzal a szándékkal, hogy befolyásolja a gyerekek és szüleik politikai nézeteit. 

A gyűlölködő és fenyegető graffitik a Soros-hálózat kampányának a részét képezik?

A székesfehérvári graffitik "szerzőinek" és felfestőinek a személyei egyelőre ismeretlenek, de nem lenne meglepő, ha kiderülne, hogy a Soros-hálózathoz kötődő emberek állnak az akció mögött. A balliberális diáktüntetéseket is megszervező Soros-hálózat ugyanis már hónapok óta tart felkészítő tréningeket a "diktatúra" elleni harcra, amelyet szerintük a Fidesz kormányzása jelent.

Ehhez az álcivil körhöz tartozó, és valójában tisztán balliberális pártpolitikai célokat képviselő Civil Kollégium nevű szervezet például a Facebook-oldalán ajánlott irodalomként tartja számon többek között annak a szélsőbaloldali forradalmárnak, Saul Alinskynak a művét, aki a megtévesztést, a hazugságot, de akár még az emberölést is legitim szervezési eszköznek tartja az általa fontosnak tartott célok elérése (a kormányok megdöntése) érdekében.

A Soros-hálózathoz tartozó Civil Kollégium Alapítvány a gerilla jellegű politikai megmozdulásaival már korábban is felhívta magára a figyelmet. Ez az álcivil szervezet volt például az, amely tavaly "polgári engedetlenségi képzést" tartott radikális civil aktivisták számára egy kunbábonyi oktatási központban. A jövő politikai gerilláinak kiképzői között ott volt a közintézményeket festékkel megdobáló Soros-forradalmár, Gulyás Márton is.

A ballib utcai aktivisták tevékenysége több szempontból érthetetlen. Egyrészt némi fogalmatlanságról árulkodik egy olyan polgármester személyét támadni, aki nem is indul az országgyűlésiképviselő-választáson. Másrészt érthetetlen ez a fajta fenyegető üzengetés azon a Székesfehérváron, ahol a kampány kezdetén pont Cser-Palkovics András polgármester kért mindenkit a békés és egymást tiszteletben tartó kampányolásra. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére