Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: választás2018

Név szerint õk kerültek be a parlamentbe

A leadott szavazatok 98,5 százalékának összesítése után az országos listáról a következõ képviselõk kerültek a parlamentbe:

Itt vannak a 11 órás adatok

Délelõtt 11-ig ennyien járultak az urnák elé.

Mondd el, hogy miért nem szavazol a Jobbikra

Nem szereted a szemöldökszedõ politikusokat? Eleged van abból, hogy Vona Gábor identitászavara felér az amerikai liberális safe space-hívõkével? Akkor ezt a Facebook-alkalmazást neked találták ki! Írd meg, hogy miért nem szavazol a Jobbikra!

Ennyien szavaznak a külképviseleteken

Szombaton 16 órakor lezárult a külképviseleti névjegyzékbe vétel határideje. A nagykövetségeken és konzulátusokon az NVI szombati adatai szerint 53 515-en szavazhatnak.

Na jó, de mit adott nekünk az Orbán-kormány?

Brian érzékletesen szemléltei az ellenzéki pártok és a velük szövetségben lévõ baloldali médiákok gondolkodásmódját.

Székesfehérváron akasztással fenyegetõzõ, ballib graffitikampány indult

Nem hullott terméketlen talajra a Soros György álcivil hálózata által terjesztett ellenzéki módszertani útmutatás, amely szerint minden eszköz megengedett a liberális politikai célok elérése érdekében.

ifj. Lomnici Zoltán: Még sohasem volt olyan nagy a Békemenet tétje, mint most

A Békemenet a fenyegetések ellenére is az erõ, az egység és a méltóság szellemiségében akar ünnepelni és üzenni március 15-én - mondta el a 888.hu-nak ifj. Lomnici Zoltán, a békemenet egyik szervezõje. A CÖF szóvivõje szerint a Békemenet elleni provokációk példátlanul magas száma azt jelzi, hogy még sohasem volt olyan nagy a békemenet tétje, mint most, mivel nem csak a migránsok betelepítésének tiltása vagy megengedése a választások tétje, de a baloldal sorsa is.

Hajdúszoboszló az ország politikailag legaktívabb választókerülete: 53 jelölt indul

A Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint a legtöbb egyéni választókerületi jelölt a Hajdú-Bihar megyei 5. számú egyéni választókerületében indulna az áprilisi választáson: 53 jelölt adta le ajánlásait, ebbõl a választási bizottság 18-at már nyilvántartásba is vett, a többiek nyilvántartásba vételérõl péntek éjfélig kell dönteni.

1265 egyéni választókerületi jelöltet vettek nyilvántartásba

Összesen közel 3 ezer egyéni választókerületi jelöltet jelentettek be a hétfõ délutáni határidõig a választókerületi választási bizottságokhoz, akik közül 1265-öt már nyilvántartásba is vettek.

Jelentkezzetek EBESZ-es megfigyelõnek, hogy ne tudják elcsalni a választást

A bécsi székhelyû nemzetközi szervezet aktivistákat toboroz az esedékes parlamenti választás tisztaságának felügyeletére.

Vissza az oldal tetejére