Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Puhul az MSZP: elmennek Tusnádfürdõre

Vincze Viktor Attila

2018.07.13. 14:30

Történelmi lépésre készül az MSZP, hiszen ha részlegesen is, de részt vesz az idei tusnádfürdõi találkozón.

Már az MSZP sem a régi. Sőt már annyira puha, hogy most bejelentette azt is, elmegy a Fidesz-közelinek tartott tusnádfürdői közéleti és politikai találkozóra.

Tóth Bertalan ugyanis az ATV-nek nyilatkozva közölte, hogy a szocialista politikusok egy delegációja elmegy majd Tusnádfürdőre. Elmennek, de a pódiumbeszélgetéseken nem vesznek részt. 

Az MSZP nemrég megválasztott elnökének állítása alapján azért vesznek részt a találkozón csak így, mert szerintük a tusnádfürdői esemény egy "fideszes szabadegyetem" lesz.

A szocialista politikusok pedig ezért annak nem látják értelmét, hogy Kocsis Mátéval egy pódiumon a kétharmadról beszélgessenek. Annak viszont van értelme, hogy a külhoni ifjúsági szervezetek a fesztiváljellegű rendezvényen kapcsolatot vegyenek fel velünk, és a politikusainkkal találkozhassanak, ezért megy el oda pártunk delegációja"

– mondta Tóth Bertalan.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a szocialista politikusok vajon azokban a faházakban alszanak-e majd, amelyeket tavaly még feleslegeseknek és túl drágáknak tartottak. 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére