Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Néphülyítés: Karácsony nyíltan támadja saját gyermekeink érdekeit is

Horváth K. József

2021.08.01. 14:15

Karácsony Gergelyre már tavaly is ferde szemmel néztek a normális budapesti lakosok, akiknek elvben a főpolgármester az érdekeit akarja képviselni, amikor például fölfestette az autósforgalmat nyilvánvalóan akadályozó biciklisávokat.

Aztán hogy tovább kedveskedjen nekik, rovarhoteleket és darázsgarázsokat létesített, újabban pedig már méhlegelőnek elnevezett gaztengerekkel akar a kedvükben járni. Mindezt úgy eladva, mintha ezzel fejlődne Budapest, ha Karácsony minden erejével választási ígéretei szerint a fővárosiakért, Budapest fejlesztéséért dolgozna. Pedig hát KariGerit nem a rovarok, a darazsak választották meg, hacsak nem tekint a főpolgármester rovarként a szavazóira, miután azok hatalomhoz juttatták. Még a baloldal elkötelezett híve, Lengyel László is szomorúan csóválta a fejét, amikor Karácsony elmúlt közel két éves teljesítményét véleményezte. Gyurcsánnyal közösen kifejtett munkájukat „Magyarország tragédiájának” nevezte. Karácsonyról konkrétan így beszélt. „Most komolyan mondom, a negatív eredmény is jó volna, de bármilyen eredményt fel kellene mutatnia. Nem tudunk egy biciklisávon túlmenően semmit felmutatni.”

És akkor még nem fejtette ki vélemény Karácsony Gergely a népszavazásról, ami – azt gondolom – túlmegy minden határon. Nyílt támadás ugyanis saját gyerekeink ellen. Az LMP kongresszusán ugyanis egyszerűen „néphülyítésként” beszélt a népszavazásról, amelyen a magyarok véleményt mondhatnak a gyermekek védelmét szolgáló törvényről. Ezzel Brüsszel első számú szövetségesei közé lépett elő, amely nem elég, hogy kötelezettségszegési eljárást indít hazánk ellen a törvény miatt, de még az országnak járó uniós pénzeket is visszatartja azért, hogy hazánk engedélyezze az iskolákban, az óvodákban az LMBQ-propagandát, azaz vonja vissza a gyermekvédelmi törvényt.

Karácsony, aki maga is két gyereket nevel, szemérmetlenül néphülyítésnek nevezi a nemzeti konzultáció azon kérdését, hogy a szülő hozzájárulása nélkül lehessen-e szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartani. Ő ezt nyilván helyesnek ítéli, miközben például egy kormánypártinak nehezen nevezhető bulvárlap (Blikk) felmérése szerint olvasói 73 százaléka elutasítja a gondolatot.

Karácsony nem félti saját gyerekeit attól se, hogy az LMBTQ-aktivisták a kiskorú gyerekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek. A Blikk olvasóinak 85 százaléka tiltakozik ellene.

Továbbá Karigeri nem félti gyerekeit attól sem, hogy a kiskorú gyerekek számára elérhetők legyenek a nemátalakító műtétek. A bulvárlap olvasói ugyancsak 85 százalékban féltik tőle a gyerekeket.

80 százalékban tiltakoznak az ellen is, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődését befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be. KariGerinek elszomorító módon ez is néphülyítés. Gyurcsány Ferenc még ennél is tovább ment. Ő egyenesen a kormányfő felmenőit emlegette Facebook posztjában azért, mert Orbán Viktor meg akarja tudni, hogyan vélekedik a népszavazás fenti kérdéseiről a magyar társadalom.

Gyurcsány és budapesti kedvence Karácsony Gergely most a magyarok véleményének 15-20 százaléka oldalán áll, így akarják az elsöprő többség akartával szemben megszerezni a hatalmat 2022-ben. Ahogy a kisebbség oldalán álltak migráció, a vakcináció idején is. Nincs olyan nemzeti kérdés, amelyben ők a nemzeti érdek oldalára állnának. Brüsszellel karöltve támadják nemzetüket azért, hogy minél rosszabb legyen a helyzet a választásokhoz közeledve. És ebben a harcban még képesek saját gyerekei érdekeit is feláldozni. Erre nem lehet szavakat találni.

Szemünk fénye a gyermek, vallják a magyarok.

Szemünk fénye a hatalom, vallják Gyurcsányék.

Tessék választani!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nicki Minaj a kommunista Kína módszereihez hasonlította az „eltörlési kultúrát”

Nicki Minaj a kommunista Kína módszereihez hasonlította az „eltörlési kultúrát”

Miközben a sajtó aktívan támadja a rapsztárt, mert a közösségi médiában szkepticizmusát fejezte ki a koronavírus-vakcinával kapcsolatban, Nicki Minaj a szólásszabadság elnyomását a kommunista Kínával hozta összefüggésbe.

Felhívást tett közzé a XXI. Század Intézet a 2006-os események kapcsán

2006 októberében békésen ünneplő magyarokat vertek véresre Budapest utcáin. Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök, Petrétei József miniszter és az akkori budapesti rendőrfőkapitány, Gergényi Péter utasítására gumilövedékekkel lőtték őket, könnygázgránátokat vetettek be ellenük. Földre tiport, magatehetetlen polgárokat rugdostak, gumibotoztak. A rendőrökről levetették az azonosító jelvényeiket, és ellenünk fordították őket.

Tizenöt éve kilőtték a szemét, és a gumilövedék az életét is tönkretette

Tizenöt éve kilőtték a szemét, és a gumilövedék az életét is tönkretette

Nagy Lászlót 2006 előtt sem hordozta a tenyerén a Jóisten. Élt, ahogy tudott, inkább küszködve, mint könnyedén, laza csuklóval hegedülve. Nem titkolja, de nem is veri a mellét azért, mert csak egyszerű „melósok” voltak a szülei. Ő is az, szobafestőként keresi a kenyerét. Tizenöt éve végképp megváltozott az élete, amikor október 23-án kilőtték az egyik szemét. Nem is padlóra, inkább az alá került, a lehető legmélyebbre – 35 évesen. Kikészült testileg, lelkileg, anyagilag.

Kitiltották a BLM- és az LMBTQ-szimbólumokat egy iskolából, kitört a botrány

Kitiltották a BLM- és az LMBTQ-szimbólumokat egy iskolából, kitört a botrány

Egy tanárnő eltávolította az amerikai zászlót az osztályterméből, mondán, az „erőszakot, fenyegetést és intoleranciát” jelent. Az oktató így kívánt tiltakozni a politikai szimbólumokat kitiltó döntés ellen.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére