Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Gergely egy hazugságspirálba került politikus

888.hu

2021.05.20. 09:26

Egyre több ember számára világos, hogy nem az a szerethető figura, akinek mutatja magát – mondta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője Karácsony Gergelyről a közösségi oldalára feltöltött legújabb videójában.

 

Deák Dániel elmondta, hogy a főpolgármester korábban többször is a középfokú nyelvtudására hivatkozott, sőt Bohár Dániel kérdésére még azt is válaszolta, hogy

tökéletesen olvasok és értek angolul”.

 

Megkérdőjelezhető nyelvtudása azonban már azon a nemzetközi sajtótájékoztatón megbukott, amikor egy egyszerű kérdés megértésében is a párttársának kellett kisegítenie. Márpedig a felmérések szerint a magyarok szerint kínos, hogy egy miniszterelnök-jelölt nem tud angolul.

De nem ezt tartják a legnagyobb problémának, hanem azt, hogy

Karácsony Gergely hazugságokba keveredett a nyelvtudásával és az iskolai végzettségével kapcsolatban is.

– írta közösségi oldalán a vezető elemző.

Korábban több hivatalos kampányoldalon is azt állította, hogy rendelkezik PhD doktori fokozattal, azonban nyelvvizsga hiányában ezt biztosan nem tudta megszerezni. Az egyetemről való elküldéséről Lánczi András, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora is beszámolt a napokban.

Ugyancsak kérdéses, hogy miként tudott adjunktusként dolgozni az egyetemen, mivel ahhoz is elvárás az államilag elismert nyelvvizsga megléte. A kérdések megválaszolása helyett sokszor ingerülten válaszol, a legutóbbi ilyen esetre egy dunaújvárosi sajtótájékoztatón főnöke, Gyurcsány Ferenc is csak krákogással reagált.

Deák Dániel úgy véli, hogy Karácsony kétségbeesetten igyekszik tagadni a valóságot, ugyanis fél attól, hogy az éveken át gondosan felépített imázsa napok alatt omlik össze.

Egyre több ember számára világos ugyanis, hogy nem az a szerethető figura, akinek mutatja magát, hanem egy hazugságspirálba került politikus, akit még az ellenzéki oldalon is egyre többen csupán »KamuGerinek« neveznek”

– mondta az elemző.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére