Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ifjabb Knézy Jenõnek távoznia kell!

Bertha László

2016.08.07. 21:38

Az M4 Sport kommentátora nem mindennapi hibát, sõt bûnt követett el azzal, hogy nem mondta el a menekült válogatott színeiben úszó fiatal szíriai lány, Yusra Mardini nevét és hátterét.
FELHÁBORODÁS

Az M4 Sport kommentátora nem mindennapi hibát, sőt bűnt követett el azzal, hogy nem mondta el a menekült válogatott színeiben úszó fiatal szíriai lány, Yusra Mardini nevét és hátterét. Ifj. Knézy Jenő egyszerűen megsértette a propaganda legalapvetőbb szabályait.

Az még hagyján, hogy Ifjabb Knézy a több ezer olimpiai résztvevő nevét, országát és életútját képtelen fejben tartani technikai segítség nélkül, de a menekült válogatott mindössze 10 tagját illene azért megjegyeznie egy, a közmédiánál szerepet vállaló figurának.

Ugyanis itt van az a bizonyos bevándorlási válság, rohamtempóban közeleg az október 2-i népszavazás, de Knézyt mindez nem érdekli, egyszerűen szemet hunyt afelett, hogy egy úszó a menekültek, értsd, a migránsok csapatában úszik az ötkarikás játékokon.

Pedig remek alkalom lett volna arra, hogy migránsozzunk egyet, vagy aggódjunk amiatt, hogy nehogy felrobbantsa magát a medencében. De a rossz tréfát félretéve, legalább annyit mondhatott volna, hogy ez a szerencsétlen lány a MENEKÜLT VÁLOGATOTTAT képviseli egy olyan eseményen, ahol a sportolók kizárólag a nemzetük színeiben küzdenek több mint száz éve. Ráadásul hab a tortán, hogy az Angela Merkel vezette Németország támogatta Yusra Mardini felkészülését.

Magas labda volt, Knézynek nem sikerült lecsapnia, hiába a magyarázkodás, most már késő. Ifjabb Knézy, ha egy kicsit is tisztában lenne az olimpia magyarországi üzenetével, melyet a pártközpontból leadtak, akkor tudná, hogy szítani kell a feszültséget! Senkit nem érdekel, hogy ez csak egy előfutam volt. Ilyen hibát senki sem úszhat meg büntetlenül. Magyarországon nem!

Ja, és Jenő! Szégyelld magad!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Jakab Péter kilépett a Jobbikból

Gyöngyösi Márton, a Jobbik Elnöke nyílt levélben kérte föl Jakab Pétert a lemondásra. Jakab válaszlevelében úgy fogalmazott: „Ha a nép és a Jobbik között kell választanom, nem kérdés, melyiket választom”.

Zelenszkij kitiltaná az orosz turistákat Európából

Az ukrán humorista-elnök ismét vette magának a bátorságot, hogy megmondja, mi a teendője az európai országoknak.

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Ez a tél maga lesz a pokol. Igaz, nem meleg lesz, hanem hideg, de legalább sötét is. Meg szenvedős. A benézett szankciós politika hatására Európában az összes grafikon elkezdett függőlegesen felfele emelkedni. Kár, hogy ezek olyan grafikonok, amelyeknél nem célszerű növekedést észlelni. Az infláció az egekben, az üzemanyagárak sosem voltak ilyen magasak, a rezsiköltségekről pedig sírás nélkül beszélni sem lehet. Ilyen körülmények között kisebb csoda, hogy egyáltalán az átlagfogyasztásig meg tudjuk tartani a rezsicsökkentést. De az emberek mintha nem lennének tisztában azzal, hogy mennyire súlyos a helyzet. Az egy dolog, hogy nem tudják majd kifizetni az óriási rezsiszámlákat és az energiacsapda miatt áramszüneteket is kockáztatnak, de mi lesz a gazdasággal? A recesszió elkerülhetetlen. Mi lenne, ha egyszer megérnénk azt, hogy Európa nem világhatalmi erők közé pozicionálja magát, hanem kiáll a saját jól felfogott érdekei mellett? Amíg viszont olyan vezetők állnak az EU élén, akik megelőzni nem tudják a bajt, okozni viszont annál inkább, addig ez csak lázálom marad.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére