Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fekete-Győrék rárepülnek a transzneműek szavazataira

Filipp Dávid

2020.08.17. 16:00

Kihozzák a maximumot a Pride-hétből.

Nagyot megy a Momentum mostanában, ugyanis megpróbálják kihozni a lehető legtöbbet a Pride-hétből. Donáth Anna, a párt európai parlamenti képviselője egyértelművé tette a minap, hogy a jogállamiság egyenlő a Pride méltatásával, most pedig a kormány ellen akarják hergelni a transzneműeket.

Történt ugyanis, hogy tavasszal a parlament törvényi szabályozással megszüntette a jogi nemváltoztatás lehetőségét – vagyis nem írathatod át a személyiden azt, hogy lány vagy, ha fütykössel születtél. Természetesen menetrendszerűen jött a gender- és egyéb LMBTQ-szervezetek felháborodása, de valljuk be, az ország lakosságának döntő többsége nem vágott eret magán a döntést követően.

A Momentum most azonban megpróbálja visszahozni a közbeszédbe az ügyet. A párt közzétett a Facebook-oldalán egy videót, amelyben a politikusaik (Donáth Anna, Fekete-Győr András, Orosz Anna) azt követelik – vélhetően – a transzneműekkel közösen, hogy töröljék el a 33-as paragrafust.

Az idei felvonulás elmarad, pedig az a transznemű és interszex közösséget ért jogfosztás elleni tiltakozás is lett volna. Bár felvonulni nem tudunk, a mindennapokban is álljunk ki a közösség mellett!

– írták a videóhoz.

Töröljék a 33-ast!

❌ Töröljék a 33-ast!
?️‍⚧ Az idei felvonulás elmarad, pedig az a transznemű és interszex közösséget ért jogfosztás elleni tiltakozás is lett volna. Bár felvonulni nem tudunk, a mindennapokban is álljunk ki a közösség mellett!

?? Legyetek bátrak, legyetek büszkék, és ne maradjatok csendben!

#toroljeka33ast #pridehét

Posted by Momentum Mozgalom on Monday, August 17, 2020

Világos, hogy a haladóknál mindent meg kell tenni a genderideológia terjesztéséért és – amennyiben lehet – a mindennapokba ültetéséért, de azért ne menjünk el amellett a tény mellett, hogy azok, akik nemet váltanak, később egyértelműen megbánják döntésüket.

Nézzük a számokat.

2015-ben az Egyesült Államokban készítettek egy felmérést a témával kapcsolatban, amiből kiderült, hogy a nők esetében 11 százalék annyira megbánta az operációt, hogy vissza szeretne térni eredeti neméhez. A férfiaknál ez hat százalék. Csak ebben a felmérésben csaknem 4 ezer ember nem volt elégedett azzal, hogy megváltoztatta az Isten által adott nemét.

De nézzünk néhány konkrét esetet is!

Tavaly az angliai, 28 éves Charlie Evans kijelentette, hogy jelenleg rekordot dönt azok száma, akik megbánták a nemátalakító műtétet.

Evans nőnek született, majd tíz évig férfiként élt, de ezután visszaoperáltatta magát nőnek. A Sky News bemutatja egy Ruby nevű transznemű kálváriáját is. Ruby 13 évesen kezdte fiúnak gondolni magát, tesztoszteronkezelésbe kezdett, így elmélyült a hangja, s megnőtt a test- és arcszőrzete. Tavaly nyáron távolíttatta volna el a melleit, de kétségei támadtak, és végül a visszaváltozás mellett döntött. Az a tény, hogy már a gyerekek is dönthetnek a saját nemük megváltoztatásáról, külön is megérne egy misét, de most csak egy adatot közölnénk.

A gyerekek nemváltoztatása az Egyesült Királyságban igen népszerűnek számít, a The Telegraph című lap szerint nyolc év alatt 4500 százalékkal nőtt a transznemű lányok száma. 2009–10-ben csak 40 lány akarta átoperáltatni magát, 2017–18-ban viszont már 1806.

Amerikában is hasonló a helyzet, ugyanis Dr. Michael Laidlaw kaliforniai endokrinológus szerint már 8 éves gyermekeknek is adnak nemi hormonokat az orvosok, ha úgy ítélik meg, hogy a gyermek „rossz testbe született”.

Végezetül pedig álljon itt Jamie Shupe esete, aki az amerikai transzmozgalom egyik leghíresebb, úttörő személyisége. Ő férfiként született, több évig nőként, aztán harmadik neműként élt, végül nagyjából egy éve rájött, hogy biológiai neme alapján szeretne létezni.

A nemváltásnak állítólag rendbe kellett volna tennie a mentális problémáimat, de azok inkább rosszabbak lettek

jelentette ki tavaly.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére