Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csehül áll Katalin

888.hu

2021.07.26. 18:20

Cseh Katalin nyilván már bánja, hogy világmegváltó tervei szövögetése közben nem szentelt kellő figyelmet néhai Kósáné Kovács Magdolna munkásságának. A vétkes hebehurgyaság nyilván poétikusan ifjú korával és persze azzal is magyarázható, hogy az egykori MSZP-s képviselőnő nem cicerói szónoklataival vagy Margaret Thatchert megszégyenítő pragmatizmusával írta be magát a magyar politika történetébe. Inkább egy mára már szállóigévé nemesült mondata miatt – „nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani” – került be a panteonba.

 

Kósáné szerint a látszatra is ügyelni kell. Sőt, arra kell igazán. Cseh Katalin is tudja már, hogy ha annak idején marad a kaptafánál, azaz a sztetoszkópnál és szikénél vagy a nyomdánál, aligha szaporodnak ilyen gyors ütemben a gondjai. Kevesebben köszörülnék rajta a nyelvüket, ha nem harcos amazon módjára veti bele magát a budapesti olimpia megfúrását szorgalmazó akciókba, és tükörbe néz – vagy alaposabban a cége által benyújtott pályázati anyagokba –, mielőtt habzó szájjal folyvást az uniós támogatások megvonását követeli hazánktól. Na persze, ő már felvette a neki járó apanázst. Mindenesetre a korábban általa megszemélyesíteni kívánt üldözött, csak a mások boldogulásáért élő, munkálkodó fiatal politikus képére kiterjedt méretű légypiszok került. Amit elég nehéz lesz eltávolítani. Bár az is lehet, hogy a jól bevált, klasszikus baloldali mondással riposztozik, és a vádakra csak annyit reagál: na és?

Szóval a fagyi visszanyalt,

kiderült, hogy a Cseh Katalin által vezetett cég uniós támogatásra pályázott egy olyan projekttel, amely a benyújtott dokumentumok szerint a magyar olimpiai pályázat sikerre vitelében is segítséget nyújthatott volna. Alig harminc nappal a Momentum olimpiaellenes aláírásgyűjtésének rajtja előtt.

Persze az ő feje sem káptalan, bokros teendői közepette nem tudta átlátni az ügyvezetése alatt álló cég szürke hétköznapjait. Nyilván a magyar jogállamiság és a hazai LMBTQ-közösség sanyarú helyzetével kapcsolatos elemzéseket fogalmazott, vagy éppen a botmixerek alternatív felhasználási lehetőségeit kutatta. Egyszerűen nem futotta drága idejéből csip-csup uniós pályázati ügyekre.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Állítólagos emberrablókat akasztottak fel egy darura a tálibok

Állítólagos emberrablókat akasztottak fel egy darura a tálibok

A tálibok a nyugat-afganisztáni Herat városában megöltek négy állítólagos emberrablót, majd felakasztották a holttestüket.

Egyelőre csak fenyegetőznek, később majd lövetnek is

Gyurcsány Ferenc a rendfenntartó szerepében tetszelgett a hétvégén.

Lapít az Európai Bizottság, ha a baloldal jogállamiság-ellenességéről van szó

Lapít az Európai Bizottság, ha a baloldal jogállamiság-ellenességéről van szó

Megkérdeztük a tekintélyes Európai Bizottságot a hazai baloldal jogállamiság-ellenes kijelentéseiről. Eláruljuk: a homokba dugták a fejüket.

Svájcban igent mondtak az azonos neműek házasságára

Svájcban igent mondtak az azonos neműek házasságára

Nem csak Németországban döntöttek fontos kérdésekről.

Gyurcsány jogásza továbbra is lábbal tiporná a jogállamot

Gyurcsány jogásza továbbra is lábbal tiporná a jogállamot

Fleck Zoltán újra szükségesnek látta beszállni abba a vitába – pestiesen szólva néphülyítésbe –, amely arról szól, lehet-e feles többséggel a kétharmados Alaptörvényt módosítani, vagy sem.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére