Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„A muszlimoknak joguk van haragudni és francia emberek millióit megölni a múlt mészárlásai miatt”

888

2020.10.29. 21:30

Ezt Mahathir Mohamad, Malajzia volt miniszterelnöke írta a közösségi médiában a három halálos áldozatot követelő nizzai mészárlásra reagálva. A Twitter nem sokkal ezután eltávolította az erőszakra buzdító bejegyzést.

Mohamad azt állítja, hogy a franciák történelmük során több millió embert öltek meg, akik közül sok muzulmán volt.

A hirado.hu cikke szerint a csütörtöki terrortámadás után közzétett bejegyzésekben Mohamad kifejtette:

Mivel minden muszlimot és a muszlimok vallását hibáztattátok azért, amit egy dühös ember tett, a muszlimoknak joguk van megbüntetni a franciákat. A (francia árukra kivetett) bojkott nem tudja kompenzálni a franciák által éveken át elkövetett sok rosszat.”

Az érzékelhetően elmebeteg expolitikus nem most kezdte a halottgyalázást és a fékevesztett terrorista gyilkosok mentegetését. A korábban brutálisan meggyilkolt francia történelemtanár lefejezésével kapcsolatban is a franciákra mutogatott, szerinte:

Macron nem adja jelét, hogy civilizált lenne. Rendkívül primitív módon az iszlám vallást és a muszlimokat teszi felelőssé az iskolai tanár meggyilkolásáért.”

Ha Malajziában nem tűnt volna fel: ennek az az oka, hogy az ilyen terroristatámadásokat rendszerint muszlim bevándorlók követik el az iszlám vallás nevében.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére