Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A HVG felfedezte a magában szunnyadó kommunistát

888.hu

2019.01.31. 10:50

Csütörtökön vérvörös címlappal jelent meg a korábban a multinacionális cégeket, a kapitalizmust és a globalizációt mindennél elõbbre tartó HVG. Fel, fel, vörösök, proletárok!

A kommunizmus utolsó évtizedében alapított Heti Világgazdaság a rendszerváltás után a szabadpiaci rablás (szerintük ez a kapitalizmus), a nyugati tőke és a nyugati érdek elsőbbségét hirdette minden egyes sorában, minden egyes lapszámában.

2019 elején, pontosan 40 évvel az alapítása után a HVG azonban visszatalált a kommunista gyökereihez, vérvörös címlappal hirdeti, hogy

Ez a harc lesz az első."

A HVG úgy próbál meg beállni a munkások mögé, hogy kapitalizmus néven még blogot is működtet. Igaz, ez a blog furcsa keveréke a neomarxista hablatynak és a nyugati gazdasági érdekek felsőbbrendűségének. De a HVG hasábjain a tartalom és a forma még a végtelenben sem találkozik, míg a mai címlap azt sugallja, hogy ők mindig is a dolgozó nép oldalán álltak, addig a lap online verziójában már enyhén szólva másra helyezik a hangsúlyt. Az újmarxista ideológiába öntött nyugati vadkapitalizmusra.

Íme...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a Dunaferr jövőjéről

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a Dunaferr jövőjéről

„A kormány a következő hat hónapban kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét” – jelentette be közösségi oldalán a miniszterelnök.

Norvégia miniszterelnöke szerint országa nem nyerészkedik a háborún

Norvégia nem nyerészkedik a háborún – jelentette ki az észak-európai ország miniszterelnöke egy szerdai interjúban, néhány nappal azelőtt, hogy Oslo újabb segélycsomagot indít Ukrajnába.

Novák Katalin Giorgia Meloni olasz kormányfővel találkozott Rómában

Az illegális bevándorlás, a hagyományos családi értékek támogatása, az uniós források elosztása és a Nyugat-Balkán volt a témája Novák Katalin magyar köztársasági elnök és Giorgia Meloni olasz miniszterelnök találkozójának szerdán Rómában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére