Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A győri MSZP-s nem kockáztat, a Fidesz polgármesterjelöltjére szavaz vasárnap

Horváth K. József

2020.01.23. 16:43

Mintha Bárány Istvánnak, a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és az LMP alkotta ellenzéki összefogás jelöltjeként október 13-án nyert önkormányzati képviselőjének megjött volna a józan esze. Ellenzéki képviselőként ugyanis a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét támogatja a január 26-ai polgármester-választáson.

Sajtótájékoztatón ma bejelentette, hogy azért támogatja Dézsi Csaba Andrást, mert személyében egy emberközpontú, a városlakókkal párbeszédet folytató, a város érdekét minden szinten képviselni és érvényesíteni képes városvezetőt nyerhetnek a győriek. Bárány kiemelte továbbá, hogy számára mindig a város és benne a választókerülete volt és lesz is az első, és Dézsi Csaba Andrást tartja képesnek arra, hogy a megyeszékhelyet vezesse.

Mint mondta, volt alpolgármesterként Dézsi Csaba Andrásnak van városvezetői tapasztalata, civilként pedig nemcsak szakmai karriert épített, hanem egy országos szintű győri intézmény létrejöttéért, a Szívcentrumért is sokat tett. Orvos szakmai jó hírneve és tekintélye nemcsak orvosi környezetben, hanem a város határain túl is hat – mondta.

Hozzátette, hogy Dézsi Csaba András személyében egy emberközpontú, a városlakókkal párbeszédet folytató, a város érdekét minden szinten képviselni és érvényesíteni képes városvezetőt nyerhetnek a győriek.

Októberben a város eldöntötte a felállást a közgyűlésben, a 22 fős grémiumba a Fidesz-KDNP-nek 16 jelöltje került be, a gördülékeny munkavégzéshez pedig Dézsi Csaba Andrásra van szükség – jelentette ki Bárány István.

El tudják képzelni, hogy ha Bárány Istvánnak ilyen jó véleménye van a Fidesz-KDNP jelöltjéről, milyen lehet az ellenzéki összefogásról? Talán Bárány is osztja Woody Allen nézetét, aki nem szeretne volna olyan klubba tartozni, amely őt felvenné tagnak…

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére