Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A genderideológia mögött valójában Marx és Engels gondolatai húzódnak meg

Kovács Nikol

2021.11.06. 16:00

Mi elítéljük az LMBTQ-propagandát, mások miért nem?

 

A gender, mint fogalom ma egy hatalmas kérdőjelnek számít, s nem csak azért, mert állandóan változik és sosem tudjuk pontosan, hogy mit értünk alatta, hanem azért is, mert a genderideológiája mögé felsorakozik egy csomó, látszólag pozitív kezdeményezés, amelyek például a nők egyenjogúságáért, vagy a homoszexuális emberek hátrányos megkülönböztetése ellen küzdenek.

A világ legnagyobb bűvésztrükkje ez, ugyanis a genderideológia képviselői egy teljesen új ember-képet szeretnének létrehozni. Elképzeléseik szerint a nem a társadalom terméke és az ember nemcsak nő és férfi lehet.

A genderideológia hirdetői úgy gondolják, hogy az ember egy semleges lény, amelynek jogában áll eldönteni – a társadalom elvárásait figyelmen kívül hagyva – hogy milyen nemű és mi a szexuális kapcsolatának formája.

Így jut el a gender egészen a családig, ugyanis szerintük, ahhoz, hogy egy férfi és egy nő egyenlő legyen alapjaiban kell felszámolni a házasság és a család intézményét.

Kis kitekintő: Marx és Engels elmélete szerint a nemek közötti egyenlőség a család megsemmisítése által jöhetett volna létre.

A genderideológia hívői elhivatottan keresik a kiskapukat, amelyeken keresztül megkezdhetik a társadalom szellemi átnevelését.

Észrevétlenül manipulálják az érzéseinket és a vágyainkat.

Aki nem osztozik a haladószellemű ideológiában diszkriminálják és támadják, egészen addig, amíg meg nem törik.

A gender tehát napjaink egyik legnagyobb ellensége.

Ott van minden filmben. Gondoljunk csak bele, már nem találni olyan mozit, vagy sorozatot, ahol ne lenne legalább egy pozitív színben feltüntetett LMBTQ-karakter (Szexoktatás, A Dán lány), tonnaszámra jelennek meg gyermekeknek szóló könyvek (Meseország mindenkié), rajzfilmek (a Jégvarázs Elsája leszbikus), egyikről sem feltételeznénk, hogy a gyermekünk identitását és gondolkodását kívánják manipulálni.

Mi, ma Magyarországon a család szentségében, a gyermekek védelmében hiszünk. Ebben a tekintetben is kilógunk a sorból.

A nyár elején megszavazott gyermekvédelmi törvénnyel kifejezésre juttattuk, hogy elítéljük a pedofíliát, és nem hagyjuk, hogy a genderideológia képviselői a szülők helyett okítsák a kisebbeket a szexualitást érintő kérdésekben.

Támadások kereszttüzében élünk, mert mint mindig, most is

nekik áll feljebb!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Érdeklődés hiányában elmarad a mai momentumos tüntetés

Érdeklődés hiányában elmarad a mai momentumos tüntetés

Helyette inkább tartottak egy kis rögtönzött sajtótájékoztatót. Hiába, régen volt már 2017, már nem menő a fővárosi fiataloknak a lilákhoz csatlakozni.

Nem egy ukránt, hanem egy oroszt választottak meg a nemzetközi sakkszervezet élére

Arkagyij Dvorkovics orosz sakkmestert egy személyben hibáztatja az ukrán ellenfele „Oroszország háborús gépezetének felépítéséért”.

Zelenszkij felelősségre fogja vonni mindazokat, akik segítik a megszállókat

Kijev és szövetségesei nem fognak béketárgyalásokba bocsátkozni, ha Moszkva népszavazásokat tart Ukrajna elfoglalt térségeiben az Oroszországhoz való csatlakozásról – jelentette ki vasárnap az ukrán elnök.

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Ha Szentpéteri Nagy Richárd politológus és Bánó András, a harminc évvel ezelőtti rossz emlékű „Egyenleg-ügy” főszereplője valamilyen módon Orbán Viktorról beszélget a nyilvánosság előtt, abban biztosak lehetünk, hogy a magyar miniszterelnök abból jól nem jön ki.

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Azt gondolná az ember, hogy van egy határ, amit már nem lépnek át, de minden alkalommal bizonyítják, hogy nincs ilyen.

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

A kormány pedig előre közölte, hogy nem lehet áthárítani az extraprofit-adót az utasokra. A Ryanair a tettéért most drágán megfizet.

Kína folytatja hadgyakorlatait Tajvan körül

A kínai hadsereg bejelentette hétfőn, hogy tovább folytatja a Tajvan körül múlt héten megkezdett hadgyakorlatait, amelyeknek az eredeti tervek alapján helyi idő szerint vasárnap délben kellett volna befejeződniük.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére