Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A genderideológia mögött valójában Marx és Engels gondolatai húzódnak meg

Kovács Nikol

2021.11.06. 16:00

Mi elítéljük az LMBTQ-propagandát, mások miért nem?

 

A gender, mint fogalom ma egy hatalmas kérdőjelnek számít, s nem csak azért, mert állandóan változik és sosem tudjuk pontosan, hogy mit értünk alatta, hanem azért is, mert a genderideológiája mögé felsorakozik egy csomó, látszólag pozitív kezdeményezés, amelyek például a nők egyenjogúságáért, vagy a homoszexuális emberek hátrányos megkülönböztetése ellen küzdenek.

A világ legnagyobb bűvésztrükkje ez, ugyanis a genderideológia képviselői egy teljesen új ember-képet szeretnének létrehozni. Elképzeléseik szerint a nem a társadalom terméke és az ember nemcsak nő és férfi lehet.

A genderideológia hirdetői úgy gondolják, hogy az ember egy semleges lény, amelynek jogában áll eldönteni – a társadalom elvárásait figyelmen kívül hagyva – hogy milyen nemű és mi a szexuális kapcsolatának formája.

Így jut el a gender egészen a családig, ugyanis szerintük, ahhoz, hogy egy férfi és egy nő egyenlő legyen alapjaiban kell felszámolni a házasság és a család intézményét.

Kis kitekintő: Marx és Engels elmélete szerint a nemek közötti egyenlőség a család megsemmisítése által jöhetett volna létre.

A genderideológia hívői elhivatottan keresik a kiskapukat, amelyeken keresztül megkezdhetik a társadalom szellemi átnevelését.

Észrevétlenül manipulálják az érzéseinket és a vágyainkat.

Aki nem osztozik a haladószellemű ideológiában diszkriminálják és támadják, egészen addig, amíg meg nem törik.

A gender tehát napjaink egyik legnagyobb ellensége.

Ott van minden filmben. Gondoljunk csak bele, már nem találni olyan mozit, vagy sorozatot, ahol ne lenne legalább egy pozitív színben feltüntetett LMBTQ-karakter (Szexoktatás, A Dán lány), tonnaszámra jelennek meg gyermekeknek szóló könyvek (Meseország mindenkié), rajzfilmek (a Jégvarázs Elsája leszbikus), egyikről sem feltételeznénk, hogy a gyermekünk identitását és gondolkodását kívánják manipulálni.

Mi, ma Magyarországon a család szentségében, a gyermekek védelmében hiszünk. Ebben a tekintetben is kilógunk a sorból.

A nyár elején megszavazott gyermekvédelmi törvénnyel kifejezésre juttattuk, hogy elítéljük a pedofíliát, és nem hagyjuk, hogy a genderideológia képviselői a szülők helyett okítsák a kisebbeket a szexualitást érintő kérdésekben.

Támadások kereszttüzében élünk, mert mint mindig, most is

nekik áll feljebb!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére