Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: marx

A BLM társalapítója előszeretettel idéz Mao Ce-tungot

A BLM társalapítója előszeretettel idéz Mao Ce-tungot

Alicia Garza, a Black Lives Matter társalapítója Mao Ce-tung-idézettel magyarázta el szervezetének fő küldetését 2016-ban a Personal Democracy Forumon tartott előadásában.

Megalakult az első magyar Antifa nőegylet

Megalakult az első magyar Antifa nőegylet

Sőt, első szülinapját üli a Nők Rojaváért antifasiszta brigád, amelyet tavaly októberben alapított néhány tucat bölcsész leányzó.

Konyakmatyi és az idegengyûlölet

Mielõtt a haladó éttermiségiek így a tavasz beköszöntével a napfény növekvõ erejének köszönhetõen kihúznák a fejüket a seggükbõl, ahol azt amúgy szeretik tartani, válaszoljunk elõre, megelõzendõ kínos magyarázkodásukat.

Konok Péter, az építõtábor réme

Van abban valami egészen szürreális, ahogyan a nemzeti ünnep elõtt összecsipegette kis gondolatait arról, hogy miért nincs Magyarország.

Marxra akartak megemlékezni az MTA kommunista filozófusai

Szerencsére leállították az eseményt, így a baloldali "filozófusok" idén nem tudnak megemlékezni a tömeggyilkos ideológia mesterének évfordulóján.

A baloldal elárulta a zsidóságot

Kísértet járja be Európát, az antiszemitizmus kísértete - hangzott el egy 12 évvel ezelõtti konferencián, ahol a baloldali antiszemitizmus új aspektusait vizsgálták. Tizenkét év alatt sok víz lefolyt a Dunán, és egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a nyugati mainstream baloldal és szövetségese, a neoliberalizmus rálépett a nemzeti szocializmus által kikövezett antiszemita ösvényre. 2018-ra elérkezett az idõ, amikor nyíltan, félelem és retorzió nélkül beszélhetünk a haladó baloldal új, minden eddiginél meglepõbb és nagyobb erejû antiszemitizmusáról.

Seehofer szerint is abszurd, hogy egy bíboros szólal fel a keresztek ellen

Horst Seehofer belügyminiszter visszautasította Reinhard Marx bíboros azon bírálatát, hogy megosztottságot szít a keresztek kihelyezése a bajor állami hivatalokban.

Jordan Peterson: szégyenletes, amit Juncker tett

Jordan Peterson kanadai pszichológus, szabadgondolkodó is csatlakozott azok táborához, akik szerint elfogadhatatlan, hogy Jean-Claude Juncker fejet hajtott Karl Marx tiszteletére.

Amerikában sem hagyták szó nélkül Juncker vérlázító Marx mosdatását

A Kommunizmus Áldozatai Kongresszusi Tagozatának társelnökei, az Egyesült Államok kongresszusi képviselõi közös levélben tiltakoztak Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök részvétele és felszólalása ellen a németországi trieri Karl Marx-emlékmû avatásán.

Vissza az oldal tetejére