Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Webernek csak sivalkodásra futotta

Bokor Gábor

2019.05.07. 16:45

Az Európai Néppárt csúcsjelöltje kedden délután reagált arra, hogy Orbán Viktor hétfőn azt mondta, a magyar kormány nem támogatja őt.

Az Európai Bizottság elnöki posztjára áhítozó német politikus csak annyit tudott kinyögni arra, hogy a magyar kormány nem támogatja, hogy hazánk „rossz irányba tart”.

Az AFP francia hírügynökség megkeresésére Manfred Weber sok újdonságot nem mondott, csak olyan lózungokat hangoztatott, hogy a Fidesz kormányzása alatt Magyarország rossz irányba tart, és a Néppárt egy olyan pártcsalád, amelynek tagjait közös értékek és az Európa jövőjére vonatkozó közös elvek tartják össze.

Mindenkinek el kell döntenie, hogy saját meggyőződése alapján megy vagy marad

– mondta.

Ahogyan arról hétfőn beszámoltunk, Orbán Viktor Heinz-Christian Strache osztrák alkancellárral, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnökével közösen tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a magyar kormány nem támogathatja az EPP-s Manfred Weber európai bizottsági elnöki jelöltségét.

A magyar kormány és vezetője nem kerülhet abba a helyzetbe, hogy olyan embert támogat európai bizottsági elnöknek, aki eleve bejelenti, köszöni szépen, de nem tart igényt a magyarok szavazataira

– mondta tegnap Orbán Viktor, aki ezt súlyos álláspontnak, a választók tiszteletére vonatkozó elv megsértésének nevezte.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére