Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Varga Judit ma oszt kötényt Brüsszelnek

Nagy Gábor

2019.09.16. 08:48

Hazánk újdonsült igazságügyi minisztere, Varga Judit, ki nem mellesleg igazolt labdarúgó az FC Saint-Michel labdarúgócsapatánál, Brüsszelbe látogat, hol ismét a jogállamiság lesz terítéken. Ki gondolta volna?

Tovább él Brüsszelben a bevándorláspártiak Magyarország-ellenes hadjáratának öröksége. Ismert, egy évvel ezelőtt indított koncepciós eljárást (hetes cikkely szerinti eljárást) hazánk ellen az Európai Parlament (EP) Soros-frakciója.

Bár az idei, májusi európai parlamenti választásoknak köszönhetően jelentős változások mentek végbe Brüsszelben, ezek közé tartozik például, hogy az Európai Bizottság (EB) vezetőjét a jövőben nem Soros jobbkezének, Frans Timmermansnak vagy Manfred Webernek fogják hívni, hanem a visegrádi négyek által is támogatott Ursula von der Leyennek, a sorosista, bevándorláspárti örökség nem szűnt meg, nem évült el a tavaszi voksolás következtében.

Hétfő kora délután, az Európai Unió Tanácsában (Tanács) hallgatják meg a magyar kormány képviselőjét Magyarország jogállamiságának helyzetéről. Budapestet ezúttal már egy igazi labdamágus, tapasztalt diplomata, a nemrég kinevezett igazságügyi miniszter, Varga Judit fogja képviselni.

A brüsszeli gyors „menetrendje” szerint először a bevándorláspárti finn elnökség képviselője fogja ismertetni a helyzetet a miniszterek előtt – „természetesen” az előző EP –, és az általa is elfogadott Sargentini-jelentés alapján, majd Varga Judit mondja el a magyar kormány álláspontját, ezt követően – szintén a leköszönő – az EB képviselője fejtheti ki álláspontját, a „meghallgatást” pedig minden bizonnyal Varga Judit zseniális viszontválaszai zárják.

Brüsszelben valamilyen indok folytán még mindig aktuálisak a következő bevándorláspárti lózungok: idehaza „sérül” az igazságszolgáltatás függetlensége, a véleményszabadság, a vallásszabadság, a gyülekezés szabadsága, a kisebbségek jogai, a bevándorlók, a „menedékkérők”, a „menekültek” alapjogai. Azonban álljon itt a cikk végén egy, a bevándorláspárti elitet is elrettentő videó, hiszen ma egy igazi labdamágus fogja elmondani a tutit.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére