Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szijjártó Péter: Magyarország nem kíván része lenni a migrációnak

Forisek Ádám

2019.04.05. 16:23

A pénteki Parlamenti szalon rendezvényen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is felszólalt, beszédében az ENSZ migrációs csomagjára helyezte a hangsúlyt.

A külgazdasági és külügyminiszter többek között az ENSZ migrációs csomagjáról szólva elmondta: csomag a legveszélyesebb, amit eddig elfogadtak, hiszen azon hazug alapállításra épü, hogy a migráció alapvető emberi jog. Mint mondta: senki nem teheti meg, hogy reggel rábök a térképre, és azt mondja, mostantól itt akar élni.

Magyarország nem akar sem migrációs kibocsátó, sem tranzit- sem befogadó ország lenni"

– szögezte le.

Emlékeztetett arra: Magyarország volt az első európai ország, amely az ENSZ ezen kezdeményezésére nemet mondott. Mint mondta, erre büszkének kell lenni, hiszen hatalmas nyomásnak kellett ellenállni.

Szijjártó Péter felidézte, hogy 2015-ben kis híján 400 ezer illegális bevándorló masírozott át az országon, akiknek döntő többsége katonaképes férfiakból állt. A tárcavezető emlékeztetett: ez a tömeg akkor megsértette a a magyar határokat, a migránsok belemosolyogtak a kamerákba, elfoglalták Budapest közterületeit és fittyet hánytak az európai normákra.

Mint mondta, az egész migrációs válság egy jól kidolgozott terv része volt, amelynek a lényege, hogy egy világméretű népességcserét hajtsanak végre. Ebben nagy szerepe volt Brüsszelnek, amely végig a kötelező kvóta mellett állt, és olyan migrációs politikát alakított ki, ami meghívásként értelmezendő. Ebben a tervben cinkosként működik közre az Európai Parlament valamint a liberális fake news gyár is.

A politikus hangsúlyozta: azok az országok, akik ragaszkodnak nemzeti hagyományaihoz, nemzeti örökségükhöz, azok büntetésre számíthatnak.

Emlékeztetett arra is, hogy a globális migrációs csomagban az ENSZ semmit nem mond a biztonsági kockázatokról, pedig több mint háromszázan életüket vesztették már az illegális bevándorlás miatt és több, mint 1300-an már megsérültek ennek okán.

Hozzátette: Brüsszel minden követ megmozgat, hogy kötelezővé tegye a migrációs csomag rendelkezéseit. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére