Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor elindult Brüsszelbe az elmúlt évek legfontosabb csúcstalálkozójára

Békési Marcell

2020.07.16. 19:12

A tét hatalmas: szintet lép az európai egység és megalakul az adósságunió? Magyarország nettó befizető lesz? Jogállamisághoz kötik a tőlünk beszedett pénzt, és semmit nem adnak vissza?

Az elmúlt évek talán legfontosabb, a magyar történelem szempontjából is jelentős csúcstalálkozóra indult el a miniszterelnök ma délután: a koronavírus hatására hazánkból is nettó befizető válhat, vagyis valószínűleg többet fogunk befizetni a kasszába, mint amennyit visszakapunk.

Ha egyáltalán kapunk belőle vissza, ugyanis a brüsszeli radikális bal soha nem látott offenzívát indított a konzervatív oldal ellen (ha már választással nem tudják őket legyőzni):

az általuk definiált „jogállamisághoz” kötné az uniós segélyek kifizetését az EP baloldala.

Vagyis úgy vennének ki a zsebünkből – mert ez szó szerint a mi, adófizetők zsebéből megy majd – pénzt, hogy utána nemhogy kevesebbet kapunk vissza, hanem talán egyáltalán nem kapunk.

És az is most dől el, hogy mire fogja Brüsszel ezt a hatalmas mennyiségű pénzt költeni, ugyanis hiába hívják „koronasegélynek”, a kiszivárgott tervek szerint ebből finanszíroznának többek között civil szervezeteket és az illegális migrációt is.

Úgyhogy tényleg nem mindegy, hogy hogy jön haza Orbán Brüsszelből. A tét hatalmas.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére