Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyolc tétel sorosgyuri migránspolitikájáról

888.hu

2015.10.10. 12:41

Soros György szereti a migránsokat. Pontosabban: megnyilvánulásai alapján kizárólag gazdasági érvei vannak a korlátlan bevándorláspolitika mellett, csupán munkaerõpótlásként, vagyis eszközként tekint a bevándorlókra.

Ezt a szemléletet takarják el agresszív emberi jogi letámadással a kitartottjai és az általa pénzelt szervezetek. Röhögnénk rajta, ha nem a mi bőrünkre menne ki a játék. Kicsit utánanéztünk, mit is gondol sorosgyuri a kérdésről.

1.

A csávó nem kispályás, saját fészkébe is belepiszkítana, szerinte Amerikába is 
kellenek az újkori rabszolgák. Például idén februárban a Soros által finanszírozott 
Nemzeti Bevándorlási Fórum kampányfilmet készített, amelyben a bevándorlás mellett kampányolnak. „A bevándorlás része annak a titkos összetevőnek, amely miatt Amerika működik” – mondják a kampányfilmben. Ja. Tamás bátya kunyhójában sok kis emberjogvédő összehajol, miközben a szomorú szemű házigazda gitárját pengeti. Sorosgyuri semmit sem tanult a történelemből.

2.

Az Obama-adminisztráció egyébként migrációs reformot készített elő, melynek értelmében tovább csökkentették volna az Egyesült Államokban illegálisan tartózkodó bevándorlók kiutasításainak számát, és egyúttal munkavállalói jogot is adtak volna nekik. Jogi akadályok miatt ez a reform nem sikerült, mire sorosgyuribá zászlóshajója, az Open Society májusban bejelentette, hogy 8 millió dollárral támogatják azokat a nonprofit szervezeteket, amelyek segítik az illegális bevándorlók kiutasításának megakadályozását. 

Még egy ja. Sok kis emberjogvédő kézenfogva, saját testével védi a határt - befelé. Nehogy már haza lehessen zsuppolni azokat, akik illegálisan lépik át a határt, hiszen minden munkás kézre szükség van, itt lébecolnak ezek az életet cserélő migránsok, emberi joguk olcsón dolgozni a gazdinak.

3.

Júliusra sikerült feljátszani a témát kormányzati szintre is, a Soros által támogatott 
Migrációs Politikai Intézet (MPI) tanulmányát alapul véve döntött az Obama-adminisztráció a kiutasítások számának további csökkentéséről. Az MPI új iránymutatásai szerint az illegális bevándorlók 87 százaléka kapna védelmet a kiutasítástól.

Most már csak azt várjuk, hogy mikor javasolja sorosgyuri valamelyik kitartottja a mexikói határon fölhúzott fal lebontását. Az amerikaiak meg csodálkoznak, hogy Donald Trump 
mekkorát megy a demagóg bevándorlásellenes dumával, ez is bizonyítja, hogy a hülyeségnek a még nagyobb hülyeség az ellenpontja.

4.

Még ebben a hónapban Soros a Finacial Timesban fölrajzolta a célkeresztet Európára 
is, mert hát aggódik a jövőnk miatt, ilyen típus, már az óvodában Jézuska volt a jele. Azt állítja, hogy ha a kontinens nem segít a menekülteken, maga is elbukik. Sorosgyuri még a véleményünket is megmondja, szerinte az Unió polgárainak többsége pozitívan tekint a legális bevándorlásra. A közvéleménykutatások szerint ugyan erre nem vennénk mérget, főleg, hogy legális bevándorlásról legfeljebb a brüsszeli bürokraták beszélnek, az irodák falain kívül több 
százezer nem európai polgár sétafikál ellenőrizetlenül keresztül-kasul Európában. 

5.

Ezért a határokat semmibe vevő embertömegért viszont ki a hibás, na ki? Hát a tagállamok, persze. Sorosgyuri legalábbis a Channel 4 news csatornának adott interjúban kifejtette, hogy a tagállamok egymásnak ellentmondó migrációs politikát folytatnak, ami káoszt szül, és így a közvélemény a bevándorlók ellen fordul, akik szerinte áldozatok és megérdemlik a segítséget. Majd gyorsan kilógatja a lólábat, megismétli a rabszolgatart… gazdasági érvet, miszerint egy virágzó gazdaságnak növekedést igényel, ám mivel Európában csökken a születésszám, ezért a növekedéshez szükség van a migránsokra. Hasonló érvekkel egyébként Szelfimutter is élt, de mára az is kiderült, nem pontosan arra gondolt, hogy boldog-boldogtalan a müncheni állomáson követelje az alanyi jogon neki járó pénzt. Ami azért jár neki, mert szír, január 1-jén született, egyébként pedig bangladesi tájszólással beszéli az arabot.

6.

Szeptemberre sorosgyuri bevadul, most már az európai vezetőknek is megmondja, hogy merre van az előre. A Project Syndicate-en megjelent írásában hat pontból álló tervet javasol, amelyek között szerepel, hogy az EU-nak évi 1 millió menedékkérő befogadására kell berendezkednie, a terheket pedig igazságosan kell elosztani a tagállamok között. Szerinte az Uniónak menedékkérőket az első két évben évente fejenként 15 ezer euróval kell támogatnia. 

Az évente több, mint egymillió migráns letelepítése érdekében Soros szerint az EU-nak 
mozgósítania kell a civil szervezeteket, az egyházakat és a vállalkozásokat is, hogy 
támogassák az ügyet. Ehhez nem csupán megfelelő finanszírozásra lesz szükség, de a szponzorok és a migránsok összekötéséhez a humán- és IT-kapacitásokat is bővíteni kell. A javaslatai közül kimaradt a migránssimogatók és a pszichológusok hadai, akik segítenek feldolgozni az idebolondított tömegnek a traumát, ami akkor éri őket, amikor kiderül, hogy az EU nem az Ígéret Földje. 

7.

Pedig valami hasonlót hazudhattak nekik, ügyes kis zsebkönyvet talált a Sky News riportere októberben a görög partoknál. Direkt a migránsoknak készített kézikönyvről van szó, amit Törökországban osztogatnak az EU felé tartó bevándorlóknak. Jonathan Samuels helyszíni beszámolójában azt írta, hogy a görög partokat elérő migránsok mindegyikénél van ilyen könyv.

A kézikönyvről kiderült, hogy a Soroshoz köthető W2eu (Welcome to Europe) nevű csoport a kiadója, amely internetes oldalon is bátorítja a bevándorlókat, ahol különösen az ujjlenyomatvételt illetően adnak részletest tájékoztatást a bevándorlók számára. Például felhívják a figyelmüket arra, hogy amennyiben Magyarországon ujjlenyomatot adnak és továbbutaznak Nyugat-Európába, akkor visszaküldhetik őket. Annak érdekében, hogy ezt elkerüljék, azt javasolják a migránsoknak, hogy fogadjanak ügyvédet, akinek a szolgáltatásait az adott országban kapott szociális juttatásokból fedezhetik. A Magyarországról szóló részben a Magyar Helsinki Bizottságot és a Menedék Egyesületet ajánlják a bevándorlóknak, mindkettőt Soros alapítványa, az Open Society támogatja.

8.

És ha már hazai vizekre eveztünk, akkor az sem teljesen érdektelen, hogy a korlátlan 
bevándorlást pártoló ún. „civiljeink” legtöbbje összefüggésbe hozható Soros Györggyel. Legtöbbjük komoly anyagi támogatást kapott az Open Society Alapítványtól (OSF). Az alábbi civil szerveződések mindegyike a gazdi álláspontját osztja, miszerint a bevándorlók befogadását elő kell segíteni. Õk tüntiztek is, egycsillióan tiltakozásukat fejezték ki a magyar kormány intézkedései, így határzár építése és a bevándorlókat érintő törvényi változások miatt. 

Mondjuk, pénzük  volt rá, sorosgyuri jól kitömte őket, néhány szám:

  • Kezdjük a két kedvencünkkel: a Magyar Helsinki Bizottság 2014-ben 55 millió forint támogatáshoz jutott a Soros alapítvány büdzséjéből; míg elvtársaiknak a TASZ Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű szervezetben 2014-ben 170 millió forint apanázst adtak a Soros alapítvány kurátorai. 
  • Ugyancsak dobogós helyezést ért el sorosgyuri pénzversenyén az Artemisszió Alapítvány, ők 2014-ben 854.000 forint támogatás kaptak a Soros alapítványtól.
  • A futottak még kategóriában megemlíthetjük a Menedék- Migránsokat Segítő Egyesületet, akiket már 2009-ben 4,2 millió forinttal megdobott sorosgyuribá. De nem  maradhat ki a Migration Aid sem a jóból, nekik például a Soros Alapítvány biztosította a helyiséget a menekültek segélyezésére. És végezetül innen is csókoltatjuk a Migszolt (Migráns Szolidaritás), több tevékenységüket is a Soros alapítvány támogatta, illetve a CEU kiemelt partnereként tolják a migránsok szekerét.

Kellene ide valami végkövetkeztetés, de ezt inkább Bayer Zsoltra bíznánk, anyáink nem szeretik, ha csúnya szavakat használunk.

(888.hu)
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Videón, ahogy migránsok támadtak a Linz-ben a melegfelvonulásra

Videón, ahogy migránsok támadtak a Linz-ben a melegfelvonulásra

A migránsok valószínűleg sehol sem a szivárványos értékrendet vallják magukénak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére