Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: civilek

„Térdre borulnak az előtt a Biden előtt” – üzent egy ukrán nő az amerikai elnöknek

„Térdre borulnak az előtt a Biden előtt” – üzent egy ukrán nő az amerikai elnöknek

Civilekkel és katonákkal készített riportot az amerikai Associated Press (AP) hírügynökség.

Zelenszkij: Eddig közel 125 ezer embert menekítettek ki biztonságos folyosókon

Eddig közel 125 ezer embert menekítettek ki biztonságos folyosókon, és elindult egy humanitárius konvoj az ostromlott dél-ukrajnai kikötőváros, Mariupol felé is, ahol 400 ezer lakos rekedt – közölte Volodimir Zelenszkij ukrán államfő vasárnap egy videófelvételen.

Civileket is felfegyvereznek Ukrajnában

Civileket is felfegyvereznek Ukrajnában

Nehéz rendet tenni a lelkekben az orosz-ukrán háború napjaiban.

McKenzie tábornok szerint tragikus hiba volt az afgán civilek életébe kerülő dróntámadás

McKenzie tábornok szerint tragikus hiba volt az afgán civilek életébe kerülő dróntámadás

Az afgán civilek halálát okozó amerikai katonai csapás tragikus hiba volt – mondta pénteken az amerikai védelmi minisztérium sajtótájékoztatóján Frank McKenzie tábornok, a Közép- és Dél-Ázsiáért is felelős Középső Parancsnokság vezetője.

A baloldal „kancsalul, festett egekbe néz”

A baloldal „kancsalul, festett egekbe néz”

Az Európai Unió Bírósága legutóbbi, a civil szervezetek átláthatóságát és elszámoltathatóságát érintő döntése miatt Molnár Csaba, a DK elnöke egyenesen boldog, Donáth Anna momentumos EP-képviselő fellélegzik, az MSZP pedig máris törvényjavaslatot kezdeményez a szerintük megbukott civiltörvény azonnali hatályon kívül helyezésére.

Nem kér a migránssegítő civilekből az osztrák kormány

Zene füleinknek: szerződést bontott az osztrák kormány több civil szervezettel, amely jogi tanácsokkal látta el a menedékkérőket; ez a feladat állami kézbe kerül 2021-től. Nem tudom, mit szólnak ehhez a hazai sorosisták a Helsinki Bizottságtól kezdve a Társaság a Szabadságjogokért szervezeten át egészen a magyar Transparency Internationalig, mindenesetre követendő példa tanúi lehetünk, akárki meglátja.

Továbbra sem hisznek a civilek a baloldal pécsi polgármesterjelöltjének

Továbbra sem hisznek a civilek a baloldal pécsi polgármesterjelöltjének

Továbbra sem hisznek a civilek a baloldal pécsi polgármesterjelöltjének: a Civilek a Mecsekért Mozgalom sajtóközleményt adott ki a Pécsi Tudományegyetem szakértőinek korábbi tudományos állásfoglalásával a Pannon Hőerőmű által 2008 és 2015 között végzett erdőégetéssel kapcsolatban. A vállalat akkori vezetője, Péterffy Attila regnálása alatt mintegy 3 millió tonna fát égettek el a civilek szerint.

"Független" civilek tüntiztek a Soros-egyetemért

A ballibek ismét utcára vonultak. Ma éppen a "A tudomány és az oktatás szabadságáért" tüntiztek Budapesten és a 888-at támadták.

Hol vagytok "civilek"?

Hol vagytok akkor, amikor kárpátaljai magyar embereket akarnak deportálni szülõföldjükrõl? Hol vagytok akkor, amikor magyar embereket írnak fel "halállistára"? Hol vagytok akkor, amikor a magyar kisebbség jogait bakanccsal tiporják sárba? Hol vagytok akkor, amikor magyarok nem beszélhetnek a saját anyanyelvükön?

Franciaországban sem köthet ki a Soros-hajó

A francia pénzügyminiszter közlése szerint Franciaország nem engedi kikötni Marseille-ben az Aquarius elnevezésû "civil" mentõhajót, így a fedélzetén lévõ migránsok nem tudnak partra szállni Európában - írja az MTI.

Vissza az oldal tetejére