Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Novák Katalin: A magyarok békét akarnak – én pedig elnökként a békesség embere akarok lenni

888.hu

2022.03.10. 10:47

„Én a megválasztásom esetén azon a fundamentumon fogok állni, amelyet az Alaptörvény jelent. Azt betartom és másokkal is betartatom. Én nem a hatályos jogrend lebontásán, hanem az alkotmányosság őreként, annak fenntartásán fogok munkálkodni” – jelentette ki Novák Katalin a köztársasági elnök-választást megelőző, Országgyűlésben elmondott beszédében.

 

Lelki, szellemi megújulásra van szükség. A magyarok békét akarnak!”

– hangsúlyozta Novák Katalin, kiemelve: nincs rosszabb egy háborúnál.

A kormánypárt köztársasági elnökjelöltje hangsúlyozta: Magyarország szuverenitásának alapja a szabad akarat, szuverenitásunk bölcsője pedig a család.

A szuverenitásról nemzeti vonatkozásban pedig soha nem leszek hajlandó lemondani.”

– tette hozzá.

Nem ahhoz képest, hanem annak is köszönhetően kívánok jó köztársasági elnök lenni, hogy nő vagyok. Tettekre készülök. Kész vagyok minden terhet magamra vállalni, amit ez a tisztség rám ró. Közben meg fogjuk őrizni házasságunk békéjét és családunk biztonságát. Anyaként és feleségként erre a békességre, megértésre, biztonságra törekszem. Elnökként is a békesség embere akarok lenni.”

– fogalmazott Novák Katalin.

 

.Novák Katalin, a kormányzó Fidesz-KDNP köztársaságielnök-jelöltje az Országgyûlés plenáris ülésén, ahol megválasztják az új államfõt 2022. március 10-én.MTI/Máthé Zoltán

 

Beszédében köszönetet mondott Áder Jánosnak és feleségének, Herczegh Anitának, az elmúlt 10 év tapasztalatinak megosztásáért, valamint Kövér László házelnöknek és Gulyás Gergely miniszternek, támogatásukért.

Az én dolgom lesz, hogy abba a magasságba emeljem nemzettársaimat, ahol a magyarok magától értetődő összetartozása van. Ott abban a magasságban megértés van, békesség és biztonság.”

– jelentette ki.

 

A teljes beszédet itt lehet visszahallgatni:

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére