Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mesterházy kiégett

Horváth József György

2016.06.10. 10:28

Ennyi volt, kész, vége. Az emeszpé valaha volt legsikertelenebb miniszterelnök-jelöltje passziváltatta magát, de azért még egyszer utoljára jól beszólt Tóbiáséknak.

Nem indul semmilyen pártpozícióért Mesterházy Attila az MSZP tisztújító kongresszusán. A volt pártelnök az M1 péntek reggeli műsorában elmondta azt is: egy volt elnök előnye, hogy pozíció nélkül is tudja segíteni pártját, ezért úgy döntött, a tisztújítási folyamatból most kimarad.

Arra a kérdésre, hogy kiket támogat az elnöki, illetve a választmányi elnöki posztra, Mesterházy Attila azt válaszolta, változtatásra van szükség. Mesterházy valahol kapiskálhatja az igazságot, hiszen a Tóbiás Jóska vezette emeszpé már jó ideje olyan, mint egy pofára ejtett zsíros kenyér, ami folyton olyan kőkeményen landol a politikai aréna padlóján, mintha maga Böde Dani ejtette volna pofára.

Mesterházyt annak idején a jelenlegi, kopirnyó pártelnök golyózta ki a vezetésből, a sértődöttség pedig azóta is érződik. A Vágó Gábor híres arcszőrzetét gyengén leutánzó Mesterházy most is keményen odavágott Tóbinak:

Olyan személyt kell választani, aki a társadalomnak is üzen, jobb kommunikációt folytat, leüti a magas labdákat és kemény kritikát fogalmaz meg a kormánnyal szemben, amiben a jelenlegi vezetés elég bátortalan"

- közölte Mesterházy, utalva a remegő hangú pártelnökre.

Best elnökség evör

Mesterházy az elnöki poszt várományosai közül Szanyi kapitányról és Molnár Gyuláról beszélt. Szerinte Szanyi Tibor a jelenleginél keményebb és értékrendekkel prosztóbb kommunikációra alkalmas, Molnár Gyula pedig polgármesterként bizonyított. Botka Lászlóról sajnos nem esett szó az új vezetőség kapcsán, de a szegedi madarak azt csicseregték, hogy életmódbeli indokok miatt amúgy sem merne komolyabban belefolyni az országos politizálásba.

Érdekes, hogy az MSZP még nem gondolkodott el egy női elnökségben, hiszen az nemcsak szexi meg píszí lenne, de valljuk be sokkal szívesebben látná mindenki Kunhalmi Ágnest és Demeter Mártát a frontvonalban, a jelenlegi elnökségből Gurmai Zita, Tüttő Kata (<3), Laskovics Diána és Móricz Eszter akár maradhatnának is. A minap Hillary Clinton is kilátásba helyezte a girlpower-t, ötletéből akár a szocik is meríthetnének.

Mivel a párt vezetéséből sose hiányozhat egy kis pöszeséggel szexiző szakértelem, Mesterházy a választmányi elnöki posztra Hiller Istvánt tartja a legalkalmasabbnak.

Mesterházy Attila kérdésre válaszolva arról is beszélt, hogy ma összességében sincs annyi szavazója a baloldalnak, mint a Fidesznek. Úgy vélte, nem a többi ellenzéki párttal való együttműködés a fő gond, hanem az, hogy nincs elég szavazójuk. Szerinte a baloldali pártoknak saját karakterüket (WTF, van olyan?) kell kiteljesíteniük, és szavazókat kell vonzaniuk.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére