Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már az MSZP-nek is kínos a kokainbotrányba keveredett politikusa

Bokor Gábor

2019.10.25. 16:00

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke kezdeményezte Lackner Csaba kizárását.

Az MSZP elnöke kezdeményezte a korrupciógyanúba keveredett Lackner Csaba kispesti képviselő pártból való kizárását, Tóth Bertalan ezt a Facebook-oldalán közölte pénteken.

Lejárt a határidő. Miután az MSZP Országos Elnökségének felszólítására Lackner Csaba nem nyilatkozott az önkormányzati képviselői mandátuma sorsáról, ezért az Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsánál kezdeményeztem Lackner Csaba pártból való kizárását, amely nyolc napon belül hozza meg a döntését

– közölte a szocialista párt elnöke.

Lackner Csaba korábban – miután olyan felvételek szivárogtak ki, amelyeken közpénzek ellopásáról, önkormányzati pénzek visszaosztásáról beszél – felfüggesztette párttagságát. A politikus a felvételen egy fehér port tartalmazó tasakot lobogtat ráadásul, melyet csak „kólának” hív.

Nyomoz a rendőrség a kispesti szocik korrupciós ügyében

Kispesten képviselő marad Lackner Csaba szocialista politikus is, aki a Hír TV-hez eljuttatott hangfelvételeken arról beszél, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az hülye; a beszélgetés közben pedig egy fehér poros zacskót tart a kezében. Bizalmat kapott Gajda Péter polgármester is, ő a tegnapi szavazáson 58%-ot ért el.

Egyértelművé tettem korábban is: akár igazak a vádak, akár nem, meg kell adni a lehetőséget, hogy megvédje magát a képviselő, de azt éreznie kellene, hogy a vele szemben megfogalmazott vádak a közösségünkre nézve is súlyos terhet jelentenek, ezért tudnia kellene, mi a kötelessége

– fogalmazott Tóth Bertalan.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére