Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így reagált Morvai Krisztina Brüsszel hazánk elleni támadására

Bertha László

2018.04.27. 07:18

Nyilvánvaló, hogy addig nem fogják békén hagyni Magyarországot és Lengyelországot, amíg nem adjuk fel a tömeges migrációt elutasító politikánkat, és azt, hogy az Európai Egyesült Államok-terv helyett a nemzeti szuverenitás útját járjuk - írta közleményében Morvai Krisztina.

Morvai Krisztina EP-képviselő a Magyarországról szóló brüsszeli vita kapcsán a közösségi oldalán osztotta meg gondolatait.

A politikus már a vita során is rámutatott, hogy óriási szakadék van az európai polgárok többségének migrációellenes és a nemzetek függetlenségét támogató álláspontja és az Európai Parlament politikai összetétele között. A 2019-es európai parlamenti választásokra ennek a helyzetnek meg kell változnia – tette hozzá.

Morvai szerint a kulcs az Európai Néppárt, ami elvben konzervatív, nemzeti pártok csoportja, azonban szinte mindenben pontosan azokat az elveket vallják, mint a szocialisták és a liberálisok.

Felszólalásaikat, jelentéseiket, szavazataikat ugyanúgy a tömeges migráció pártolása és az Európai Egyesült Államok-terv jellemzi, mint a balliberális pártfrakciókét. Ez így tarthatatlan!”

– jelentette ki.

Az egykori jobbikos, jelenleg független EP-képviselő emiatt úgy érzi, hogy a Néppárton belül kisebbségi véleményt, értékrendet képviselő Fidesznek, valamint a lengyel konzervatív politikusoknak és a bevándorlásellenes visegrádi négyeknek (V4) 2019-re vagy belülről kell megváltoztatniuk az Európai Néppártot, vagy új frakciót kell létrehozniuk.

El kell érni azt, hogy az újabb európai parlamenti ciklusban (2019-től 2024-ig) az európai polgárok többségének valódi akarata nyilvánuljon meg az Európai Unió politikájában”

– írta közleményében a politikus.

Morvai Krisztina véleménye szerint csak így lehet elérni, hogy – az európai polgárok által két legtöbbre becsült tagállamot, – Magyarországot és Lengyelországot ne alázhassák tovább az európai „politikai elitek”.

A szerdai vitáról az EP-képviselő egy videót is megosztott saját, illetve a hazánk függetlenségét határozottan védő Szijjártó Péter külügyminiszter felszólalásáról. Morvai mindezt úgy kommentálta, hogy a magyar külügyminisztert durván és megdöbbentő módon félbeszakító „rendreutasítás” is jól demonstrálja, hogy az Európai Uniót mennyire is érdekli valójában a szólásszabadság és a véleménynyilvánítási szabadság tiszteletben tartása.

Világos: addig terjed számukra véleménynyilvánítási és szólásszabadság, amíg az ő migrációpárti, Európai Egyesült Államok-párti bizarr nézeteiket támogató álláspontokat hallanak”

– írta az EP-képviselő.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére