Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hiába háborog Vadai Ágnes, a magyar katonákat ma már tényleg megbecsülik

888.hu - Origo

2021.01.14. 16:30

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebookon bírálta Vadai Ágnest, Gyurcsány Ferenc egykori államtitkárát.

 

Az a Vadai Ágnes háborog most a katonaság külföldi kiképzéseivel kapcsolatban, aki, amikor a Honvédelmi Minisztérium államtitkára volt, hagyta, hogy eladják a magyar honvédség fegyvereit és leépítsék a hadsereget, meggyengítve ezzel Magyarország védelmét – írja Hollik István legújabb Facebook-bejegyzésében.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint ezzel szemben a kormány haderőfejlesztési programot indított, a katonák ma már valódi megbecsülést élveznek.

„Mi pedig büszkék vagyunk rájuk és arra is, hogy egyre többen (eddig összesen 163-an) tudnak részt venni komoly külföldi kiképzéseken” – folytatta. Hozzátette: „Kár, hogy egy baloldali politikus pártpolitikai okokból nem tud ennek örülni, sőt támadja ezt. Apropó: mit árul el az Vadairól, hogy nem egy másik politikust támad, hanem inkább annak fiát veszi célba? Egyszerűen annyit, hogy gyáva!” – jelentette ki.

Vadai Ágnes, Gyurcsány Ferenc volt államtitkára szavaira a Fidesz közleményben reagált.

Ezt változtatás nélkül közöljük:

„Vadai Ágnesnek személyes felelőssége van a magyar hadsereg leépítésében, mert államtitkárként

hagyta, hogy eladják a magyar honvédség fegyvereit, leépítették és kiszolgáltatottá tették az országot.

A polgári kormány újjáépítette a hadsereget és megbecsüli a katonákat. Fontos, hogy a magyar katonák jó kiképzést kapjanak itthon és külföldön egyaránt.

Az elmúlt időszakban 163 magyar katona kapott külföldi kiképzést.

A Fidesz fontosnak tartja, hogy minél többen kapjanak ilyen kiképzést, ezért minden fiatalt, akiben van ilyen akarat, arra biztatunk, hogy jelentkezzen ilyen képzésre” – írták.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére