Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány emberei egymást segítik a zuglói ügyekben

Nagy Gábor

2019.05.23. 11:28

Karácsony jegyzője a parkolásban sáros MSZP-nek adott tanácsokat.

A botrányos zuglói parkolási szerződés felmondását blokkoló XIV. kerületi jegyző ezer szállal (és milliókkal) kötődik a bukott baloldalhoz – írja csütörtöki számában a Magyar Nemzet.

A botrányos, milliárdos veszteséget okozó zuglói fizetőparkolási szerződés felmondását Papp Imre blokkolta.

A XIV. kerületi jegyző két Gyurcsány-kormányt is kiszolgált, most pedig Karácsony Gergely kegyeit keresi.

Papp Imre és a piszkos milliók:

A lap azt írta: 2006-ban, mikor Papp Imre helyettes államtitkárból államtitkár lett, 2 074 468 forint szabadságmegváltást vett fel. A zuglói jegyző a szocialisták 2010-es országgyűlési bukása után is jó kapcsolatban maradt a baloldallal. A 168 Óra korábbi cikke szerint az MSZP-frakció 2017-ben a képviselőcsoportok támogatásából hatmillió forintot juttatott Papp Imrének a Lex Alap Bt.-vel kötött tanácsadói szerződéssel. A betéti társaságnak aktuálpolitikai és szociálpolitikai kérdésekben kellett tanácsokat adnia.

Karácsony nyomában:

A közigazgatási, egyetemi, tudományos és tanácsadói pályafutása után Papp Imre tavaly szeptember 11. óta tölti be a jegyzői posztot Zuglóban – írta a Magyar Nemzet. A XIV. kerület tavaly kinevezett közigazgatási vezetője a pazarló, az MSZP által erőltetett parkolási szerződés felmondása kapcsán azonnal szembeszállt a képviselő-testület döntésével.

Papp Imre múlt héten azt írta jelentésében a zuglói lakosoknak napi egymillió forint veszteséget okozó szerződésekről, hogy a felmondásuk súlyos, kirívó nagyságrendű kártalanítási és kártérítési kötelezettséget jelent, sőt közbeszerzési bírság megfizetését is eredményezheti.

A jegyző azt javasolta a képviselő-testületnek, hogy a május 13-i, Zuglónak két év alatt egymilliárd forint veszteséget okozó szerződések felmondásáról szóló határozatát vonja vissza.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére