Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyõrkös elhagyná a börtönt

888.hu

2017.02.05. 10:58

A Magyar Idõk információi szerint benyújtották a rendõrgyilkossággal gyanúsított id. Gyõrkös István szabadlábra helyezését kérõ indítványt. A nyomozási bíró dönt, de az ügyészség a szabadlábra helyezési indítvány elutasítását javasolja.

Megérkezett a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) győri regionális osztályához az id. Győrkös István szabadlábra helyezését kérő indítvány, amit pénteken továbbítottak a Győri Járásbíróság nyomozási bírójának, tudta meg a Magyar Idők.

Simon Richárd, a KNYF helyettes szóvivője elmondta: amennyiben a győri regionális osztályuk elfogadta volna az indítványt, saját hatáskörben szabadíthatták volna az előzetes letartóztatásban lévő terheltet, ám nem értenek egyet a szabadlábra helyezéssel, így azzal a javaslattal továbbították a beadványt a nyomozási bírónak, hogy utasítsa azt el. Takács Zoltán ügyvéd azt mondta: a védelem álláspontja szerint az eddig eléjük tárt bizonyítékok nem igazolják, hogy az idős hungarista lőtte volna le a rendőrtisztet Bőnyben.

A Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) egykori vezetője ellen hivatalos személy sérelmére elkövetett, több ember életét veszélyeztető emberölés és lőfegyverrel visszaélés miatt nyomoz a KNYF győri regionális osztálya. Az alapos gyanú szerint a közismert hungarista október 26-án illegálisan tartott Kalasnyikov gépkarabéllyal adott le több lövést Bőnyben, és megölte a hat társával házkutatásra érkező Pálvölgyi Péter rendőr őrnagyot.

A gyanúsított előzetes letartóztatása február 28-ig tart, ám nagy valószínűséggel indítványozzák majd a meghosszabbítását. A nyomozás határideje április 26., amit várhatóan szintén meghosszabbítanak. A végleges ballisztikai szakvélemény elkészítésének határideje február 20.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére