Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: györkös istván

Jogerősen is életfogytiglant kapott Győrkös István

Jogerősen is életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte Győrkös Istvánt hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés és lőfegyverrel visszaélés miatt szerdán a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla.

Gyõrkös István ügyében már csak jövõre fog ítélet születni

Csak jövõre hirdethet elsõfokú ítéletet a Szombathelyi Törvényszék a rendõrgyilkossággal vádolt id. Gyõrkös István perében - írta csütörtöki számában a Magyar Idõk.

A bõnyi rendõrgyilkos ártatlannak vallotta magát

Szerdán kezdõdött és csütörtökön még folytatódni fog a bõnyi rendõrgyilkossággal vádolt Gyõrkös István büntetõperének tárgyalása a Szombathelyi Törvényszéken.

Szerdán kezdõdik a bõnyi rendõrgyilkosság tárgyalása

Szerdán kezdõdik és csütörtökön még folytatódni fog a bõnyi rendõrgyilkossággal vádolt Gyõrkös István büntetõperének tárgyalása a Szombathelyi Törvényszéken.

Kapcsolatban volt egymással a párizsi mészáros, Salah Abdeslam és a Gyõrkös-féle Nemzeti Arcvonal?

A Zoom.hu azt állítja, hogy a párizsi iszlamista merényletsorozat egyik fõszervezõje, Salah Abdeslam nem csak az eddig ismert két alkalommal járt Magyarországon. Tarjányi Péter lapja szerint a franciaországi terrorista a Gyõrkös-féle mozgalom tagjaival is találkozott, mégpedig feltehetõen azért, hogy olyan Szlovákiában hatástalanított gépkarabélyokat szerezzen, amelyeket például a Nemzeti Arcvonalhoz tartozó két elkövetõ is használni akart az Orbán Viktor ellen tervezett merényletben.

Elmeorvosi vizsgálatnak vetik alá Gyõrkös Istvánt

A hírhedt bõnyi rendõrgyilkosság egyetlen gyanúsítottját, Gyõrkös Istvánt igaz­­ságügyi elmeorvosi vizsgálatnak vetik alá.

Gyõrkös elhagyná a börtönt

A Magyar Idõk információi szerint benyújtották a rendõrgyilkossággal gyanúsított id. Gyõrkös István szabadlábra helyezését kérõ indítványt. A nyomozási bíró dönt, de az ügyészség a szabadlábra helyezési indítvány elutasítását javasolja.

Kósa szerint aggasztó a Jobbik és egyes szélsõséges szervezetek kapcsolata

Vona Gábor és Gyõrkös István, a bõnyi rendõrgyilkos fia korábban egy követségi fogadáson találkoztak. Ennek kapcsán a parlament nemzetbiztonsági bizottsága tárgyalta is a bõnyi rendõrgyilkosság ügyét. Mint ismert, a Jobbik felsõ vezetõi és a szélsõséges nézeteket valló szervezet közti kapcsolatra a 888.hu hívta fel elsõként a figyelmet.

Belsõ vizsgálat indul a lelõtt rendõr ügyében

Belsõ vizsgálat veszi kezdetét Pálvölgyi Péter õrnagy halálával kapcsolatban. A rendõr életét kioltó Gyõrkös István által vezetett Magyar Nemzeti Arcvonal szélsõjobboldali szervezet bõnyi gyakorlópályáját orosz diplomaták és titkos­szolgák is használták.

Reggel 7:59

Földrengés Olaszországban; növekszik az EU költségvetése; ideológiai okokból ölhetett Györkös. Ezek a nap legfontosabb hírei.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére